BRUTALNO: Lopovi vezali starcu (73) ruke i noge i ubili ga
Foto: Printscreen YouTube/Al Džazira

NAŠLA GA ĆERKA

BRUTALNO: Lopovi vezali starcu (73) ruke i noge i ubili ga

Hrvatska -

Tomislav Vugrinić, polupokretan 73-godišnjak, ubijen je u subotu u svojoj kući u Podgorju Jamničkom 18, zaseoku s nekoliko kuća i vikendica, na području Jastrebarskog.

Ćerka Jasna, koja ga je obilazila dva-tri puta dnevno, zatekla ga je oko 15.00 sati mrtvog u kući, vezanih ruku i nogu. Nesrećna žena je odmah pozvala policiju, koja je brzo došla na mesto zločina i započela uviđaj.

"Provaljeno je i u kuću do njegove, čiji je vlasnik u Sinju i policija ga je obavijestila o provali. Ovo nije prvi put da je provaljivano u kuće ili vikendice, ali nikad se ovakvo nešto nije dogodilo", kaže jedan šokirani meštanin.

Jedna od mogućih verzija je da su lopovi očekivali da će kuća biti prazna, a kad su u njoj zatekli Vugrinića, odlučili su da ga ubiju da ih ne bi prepoznao.

Saznaje se da ubistvo nije počinjeno vatrenim oružjem, a nije poznato radi li se o jednom počiniocu ili više njih, kao ni kako su došli na mesto zločina i otišli s njega. Pošto se radi o prilično izolovanom mestu, veruje se da je provalnik, ili više njih, iz ovog kraja.

Kurir.rs/Jutarnji.hr/Dušan Miljuš

Foto: Printscreen YouTube/Al Jazeera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track