(VIDEO) PRONAŠLI GA U LOKVI KRVI: Bosanac (30) upucan u centru Rijeke, još se ne zna ko je napadač
Foto: Printscreen/Facebook

PUCNJAVA U BLIZINI GRADSKOG BAZENA

(VIDEO) PRONAŠLI GA U LOKVI KRVI: Bosanac (30) upucan u centru Rijeke, još se ne zna ko je napadač

Hrvatska -

D.S. (30), koji je ranjen u ponedeljak u blizini bazena Kantrida u Rijeci, nalazi se van životne opasnosti i oporavlja se na odeljenju intenzivne nege, ističu iz KBC-a Rijeka.

Pacijent je zadobio prostrelne rane na telu, operisan je i sada je stabilno, istakli su riječki doktori. Pucnjava, koja je zabrinula stanare okolnih kuća, desila se oko 18 sati na nizbrdici koja vodi do bazena i gradske plaže Ploče.

Policija je primila dojavu o pucnjavi oko 19.50, pa je odmah izašla na teren i do kasno u noć radila uviđaj. U fokusu istrage bio je automobil bosansko-hercegovačke registracije, koji je policija zatekla na licu mesta, sa otvorenim gepekom i upaljenim svetlima.

Policija je izolovala tragove na mestu zločina i intenzivno vrši kriminalističku istragu u cilju rasvetljavanja motiva napada i pronalaska osumnjičenog koji je ranio državljanina Bosne i Hercegovine.

Izbegnute su, srećom, kobnije posledice, budući da se radi o mestu gde roditelji svakodnevno vode svoju decu na plivanje, što je bio slučaj i u vreme krvavog obračuna u ponedeljak.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track