OTAC NALUPAO BAHATOG VOZAČA: Zatvorio vrata i krenuo dok su još unosili bebu - KOLICA VISILA IZ AUTOBUSA! I još on napao roditelje!
Foto: Printscreen Facebook/Mimi Damien

ZAMALO TRAGEDIJA!

OTAC NALUPAO BAHATOG VOZAČA: Zatvorio vrata i krenuo dok su još unosili bebu - KOLICA VISILA IZ AUTOBUSA! I još on napao roditelje!

Hrvatska -

Vozač (52) ZET-ovog autobusa na liniji 123 (Črnomerec - Podsusedsko Dolje) u Zagrebu lakše je povređen u nedelju kad ga je fizički napao jedan muškarac (28), potvrdila je zagrebačka policija.

Na Fejsbuku se oglasila supruga privedenog čoveka i objasnila šta se desilo.

"Ulazimo s detetom u kolicima u autobus, samo prednji deo kolica smo uneli u bus, a vozač zatvara vrata i kreće! Vozio se desetak metara dok su kolica s našim detetom napola virila iz busa. Kada je stao, vozač je još krenuo na nas. Policija kaže da ništa ne može jer dete nije povređeno", napisala je majka.

Dodala je i da je vozač još krenuo prema njoj i supruzi, pa ih je još i psovao! Onda je njen muž uzvratio u samoodbrani i povredio vozača.

"Suprug je priveden i dobiće prekršajnu prijavu", napisala je i zaključila: "Dok god se ne desi ono najgore, naši zakoni ne pomažu".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track