PROFIL IVANA ĐAKIĆA IZBRISAN SA FEJSBUKA: Bahati sin poslanika HDZ nije mogao da obuzda mržnju prema Srbima, a posle novih skandaloznih poruka odlučio da nestane sa društvenih mreža!
Foto: Printscren Facebook

za sve mu krivi mediji

PROFIL IVANA ĐAKIĆA IZBRISAN SA FEJSBUKA: Bahati sin poslanika HDZ nije mogao da obuzda mržnju prema Srbima, a posle novih skandaloznih poruka odlučio da nestane sa društvenih mreža!

Hrvatska -

Profil Ivana Đakića, sina poslanika HDZ Josipa Đakića, nestao je sa Fejsbuka.

Njegov profil, na kojem je i objavio odvratnu fotografiju na kojoj ustaša u rukama drži odrubljenu glavu Srbina, više nije dostupan od kasnih popodnevnih sati.

Zbog gnusne slike koju je objavio u utorak, na pravoslavni Božić uz poruku "Svim 'prijateljima' srbićima sretan Božić" Đakić je uhapšen i proveo je noć u policiji.

Jučer ga je sud u Bjelovaru pustio na slobodu iako je DORH tražio da se Đakiću mlađem odredi jednomesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog dela javnog podsticanja na nasilje i mržnju.

Dok je u zgradi suda čekao odluku, Đakić se smejao, kroz prozor prema novinarima podizao palce gore i smejuljio gledajući u mobilni. U izjavi posle puštanja na slobodu za sve je okrivio medije.

"Meni je žao štoda se ovo dogodilo, ali svi greše. Da nisam to ja objavio, da je neko drugi objavio, ne biste vi ni digli prašinu, tako da eto", rekao je Đakić.

Da se baš i ne kaje iskreno, govori i njegov odgovor na jedan komentar koji se juče pojavio na njegovom Fejsbuk profilu.

"Nisi ti za "audia" ti si tikva za "merđu". Pozz od Brata iz HDZ Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j...", napisao je Ivan iz Splita čiji komentar prenosimo bez intervencija.

"Pozdrav brate, živio!", napisao mu je mlađi Đakić i lajkovao komentar imenjaka iz Splita. Kasnije je komentar obrisao, sada je uklonio i profil.

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track