HOROR! PORODICA DEVOJKE  PRONAĐENE U ZAMRZIVAČU ODBIJA DA SVEDOČI: Progovorio samo jedan rođak i otkrio: Znam istinu!
Foto: Youtube/Printscreen

može im se

HOROR! PORODICA DEVOJKE PRONAĐENE U ZAMRZIVAČU ODBIJA DA SVEDOČI: Progovorio samo jedan rođak i otkrio: Znam istinu!

Hrvatska -

Prošla su dva meseca otkad je u mestu Palovec kod Čakovca, u zamrzivaču porodične kuće pronađeno telo Jasmine Dominić.

Njena sestra Smiljana Srnec još uvek je u istražnom zatvoru pod sumnjom da je ubila Jasminu i njeno telo krila u zamrzivaču punih 19 godina. Svi članovi uže porodice dve sestare odbili su da daju iskaze, od majke Katarine i Smiljaniog supruga do njihovih ćerki i verenika jedne od njih. Jedini koji je odlučio da da iskaz je Jasminin ujak Drago Sobol.

Smiljana se sumnjiči da je ubila svoju sestru udarivši je tvrdim predmetom više puta po glavi i time joj nanela višestruke prelome koji su doveli do njene smrti.

Ujak ubijene Jasmine otkrio je kada je poslednji put video Jasminu.

"Video sam je u maju ili junu te godine", rekao je ujak, što je nekoliko meseci pre nego što je nestala. Pet godina posle nestanka, 2005. godine, prijavili su da je Jasmina nestala u septembru 2000. godine. Policiji su rekli da su se u međuvremenu čuli sa Jasminom i da je otputovala. Ujak je ispričao da ne razgovara ni sa kim od porodice. Kaže da ne razgovara ni sa vlastitom sestrom, majkom ubijene Jasmine.

"One su se stalno svađale", rekao je ujak. Na pitanje zna li on istinu, potvrdio je da zna. "Znam istinu. Za sebe", rekao je ujak Smiljane Srnec i pokojne Jasmine Dominić.

Više stručnjaka reklo je da će se s obzirom na proteklo vreme, nedostatak materijalnih dokaza i činjenicu da se Smiljana brani ćutanjem biti teško dokazati na sudu da je ona ubila Jasminu. Dodatno im istragu otežava upravo činjenica da su svi članovi uže porodice odbili da svedoče.

Interesantna je još jedna stvar u vezi ovog zločina. Naime, ako su članovi uže porodice i znali nešto, oni neće odgovarati, barem ne što se tiče pomoći ubici posle zločina. Uži članovi Smiljanine porodice, a to su suprug, majka i deca, neće odgovarati ako su znali za telo.

Kurir.rs/Index.hr

Foto Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track