TUGA I ŠOK! KRENULE U ŠKOLU I SURVALE SE U PROVALIJU: Stravična nesreća na Palama! Izvučena četiri tela iz Miljacke! (VIDEO)
Foto: Printscreen Avaz.ba

kolege prekinule nastavu

TUGA I ŠOK! KRENULE U ŠKOLU I SURVALE SE U PROVALIJU: Stravična nesreća na Palama! Izvučena četiri tela iz Miljacke! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Posle višesatne potrage, izvučena su tela četiri žene iz korita reke Miljacke. U nesreći su stradale Merima Balkić, Lejla Sadiković, Almina Ćorović i Mina Kadrić.

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo još vrše uviđaj, izjavila je portparol ove uprave Vesna Stokanović. Podsetimo, sve četiri stradale žene radile su u Osnovnoj školi "Kovačići" iz Sarajeva.

1 / 4 Foto: Printscreen Avaz.ba

Zaposleni u školi su u potpunom šoku, kada su saznali da su se vozilu nalazile pedagog, nastavnica, higijeničarka i bivša direktorka ove osnovne škole.

Neki od nastavnika nisu bili u stanju da održe nastavu pa su učenike poslali kućama. Zatražena je i intervencija Hitne pomoći.

Tužna vest brzinom munje pronela se kroz školu. Potresne scene dece, koja plačući govore "umrla nam učiteljica".

Samir Džihić, direktor Civilne zaštite KS, rekao je da je na lokalitetu iza tunela Bulozi došlo do teške nesreće u kojoj je vozilo sletelo u provaliju dubine 100 do 200 metara.

Njegoš Vukadin, komandir Vatrogasne jedinice Pale, potvrdio je da su u vozilu koje je sletelo u provaliji pronađena tela.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track