Najnovije vesti

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV SMILJANE ZA UBISTVO SESTRE JASMINE: Pitali je da li oseća krivicu, a evo šta je ona izgovorila kroz suze!
Foto: Profimedia/Youtube

slučaj koji je šokirao hrvatsku

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV SMILJANE ZA UBISTVO SESTRE JASMINE: Pitali je da li oseća krivicu, a evo šta je ona izgovorila kroz suze!

Hrvatska

Županijski sud u Varaždinu potvrdio je optužnicu protiv Smiljane Srnec (45) zbog ubistva sestre Jasmine Dominić (23). Srnec je potreseno primila vest o činjenici da joj se suditi.

Srnec je tokom dovođenja iz zatvora u sud, na pitanje hrvatskih novinara da li se oseća krivom, kroz suze odgovorila: "Nemam komentar, ali nisam kriva".

Telo skrivala u zamrzivaču 19 godina

Podsetimo, Opštinsko državno tužilaštvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv Smiljane Srnec zbog ubistva sestre 11. jula.

Optužnica je tereti da je tokom leta 2000. godine u porodičnoj kući u Palovcu zadala sestri najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanela joj višestruke prelome labanje, pa je 23-godišnjakinja preminula od zadobijenih povreda.

foto: Nestali.hr, Youtube Printscreen, Printscreen Facebook

U optužnici je predloženo da se 45-godišnjakinji produži istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih dela zbog čega se Smiljana Srnec nalazi u istražnom zatvoru.

Optužno veće varaždinskog suda na današnjoj sednici analiziralo je dokaze koje je tužilaštvo prikupilo protiv Smiljane, gde je saslušalo argumente svih stranaka i potvrdilo optužnicu.

Veće je imalo mogućnost da optužnicu potvrdi, da je vradi na doradu tužilaštvu, a moglo je i da prekine krivični postupak pod uslovom da postoje dokazi i okolnosti koje isključuju njenu krivicu.

Kurir.rs/RTL

Foto: Profimedia/Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...