Najnovije vesti

JADRANKA KOSOR OBJAVILA JEDINU FOTOGRAFIJU SA OCEM: Nekad me je pridržavao među cvećem, a posle više nije želeo da  me vidi!
Foto: Printscreen/Twitter, AP

nikad to nije prebolela

JADRANKA KOSOR OBJAVILA JEDINU FOTOGRAFIJU SA OCEM: Nekad me je pridržavao među cvećem, a posle više nije želeo da me vidi!

Hrvatska

Bivša premijerka Jadranka Kosor na svom Tviteru je objavila fotografiju iz detinjstva, uz komentar koji je privukao dosta pažnje.

Prisetila se pokojnog oca Mirka koji, posle rastanka od supruge Zorice, više nije želeo da je vidi.

"Nekada davno, u ovo doba, otac me pridržavao među cvećem. Posle toga više nije hteo da me vidi. Ostala je samo fotografija s njegovom rukom kao dokaz da je postojao. Kraj avgusta zato je zauvek uspomena na rastanke", napisala je.

Iako nerado govori o svom privatnom životu, vremenom se saznalo kako su se njeni roditelji rastali dok je još bila dete, a da s ocem nije bila u kontaktu više od 55 godina. On je s drugom suprugom Verom živeo u Čakovcu, gde je radio do penzije. Bivša premijerka nije bila u kontaktu ni s polubratom Ninoslavom. Navodno su se sreli samo jednom na kafi u Zagrebu.

Iako se nisu viđali ni čuli, Jadranka Kosor je 2013. godine došla na njegovu sahranu.

Brojni tviteraši su joj izrazili podršku, a očigledno je očevo napuštanje obeležilo za čitav život.

"Da, hvala, tako je. Ali; ostavlja to neku prazninu. Koja se nikada i ničim ne popunjava. Naravno, možda je sve to individualno. Mene je dugo i snažno bolelo", iskrena je bila Jadranka Kosor.

Kurir.rs/Slobodna-bosna.ba Foto: Twitter/AP

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...