DRAMA U ZAGREBU: Nestao David (9), policija traga za njim već 2 dana! Posle svađe izašao kuće ljut i bos, a majka sumnja da je dečak kod oca! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

HRVATSKA NA NOGAMA

DRAMA U ZAGREBU: Nestao David (9), policija traga za njim već 2 dana! Posle svađe izašao kuće ljut i bos, a majka sumnja da je dečak kod oca! (FOTO)

Hrvatska -

Devetogodišnji David Đukić nestao je u nedelju oko 19 sati na području zagrebačke Kustošije. Rođen je 10.08.2010 godine. Visok je oko 125 centimetara, smeđe kose, tamnije puti i srednje telesne građe.

U trenutku nestanka bio je odeven u tamno plavu potkušulju, plave farmerke.

"Kada je otišao od kuće bio je ljut i bos", kazala je za Vijesti.hr. Anita Đukić, majka nestalog Davida.

No, majka smatra, a u jednu ruku se i nada, da je David kod oca. Iako se sa ocem nije viđao poslednja dva meseca, David je kazao mami kako je u subotu na Črnomercu sreo tatu koji mu je pričao da je našao stan, i da mu je tata otprilike opisao gde stanuje.

Prema njenim rečima, David se u nedelju s bratom i sestrom posvađao ko će spavati s mamom, pa se naljutio i izašao iz kuće s runcem. Majka Anita je ispričala kako to nije prvi put da David tako reaguje, ali kada bi išao da se 'ohladi' činio bi to u neposrednoj blizini kuće.

Međutim, u nedelju uveče, ju je nazvao suprug oko 21.45 sati i pitao zašto je David u to vreme napolju i bos, tvrdi Anita koja zbog toga sumnja da je maleni kod oca koji izbegava policiju.

foto: Profimedia

Iako su se nekoliko puta čuli telefonom i on je rekao da je Davida autobusom poslao kući, ali dečak nije stigao.

"Policajci su rekli kako će obavestiti i ZET da svojim vozačima kažu da obrate pažnju na dečaka njegovog opisa. No, još nemamo nikakvih informacija iako sam ja peške obišla ceo Črnomerec. Kako god bilo, ipak se nadam da je kod oca i da nije negde sam, bos i gladan", kazala je Anita Đukić.

Kurir.rs/rtl.hr

Foto: Printcreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja