BRAT TROSTRUKOG UBICE JE JOŠ VEĆI MONSTRUM: Evo šta je Stanislav Zavadlav uradio umirućem čoveku!
Foto: Screenshot YT

bruka

BRAT TROSTRUKOG UBICE JE JOŠ VEĆI MONSTRUM: Evo šta je Stanislav Zavadlav uradio umirućem čoveku!

Hrvatska -

Stanislav Zavadlav (23), čiji je brat Filip u januaru ove godine u Splitu počinio trostruko ubistvo, ponovo je na meti policije nakon što je prijavljen za tešku krađu.

Prema Slobodnoj Dalmaciji, on je ukrao lovačku pušku dok je njen vlasnik (72) bespomoćno ležao na zemlji, jer je upravo doživeo srčani udar, a kasnije je umro.

Stanislav nije pomogao čoveku, već je uzeo pušku i najverovatnije je prodao. Zbog Stanislavovih problema sa neplaćenim računima za drogu, koji su doveli do njegovog fizičkog zlostavljanja, njegov brat Filip (25) počinio je masakr, za koji mu se sudi na Županijskom sudu u Splitu.

Po povratku sa lečenja, Stanislav je napustio i oca s kojim je živeo na Skalicama, pa ga je splitska policija tragala punih mesec dana zbog ovog čina teške krađe.

A. V. je tog jutra otišao u policijsku upravu da mu produži dozvolu za držanje i nošenje ove puške koja mu je služila za lov i iako je tretiran kao poluautomatsko oružje, dozvoljeno mu je da lovi. Međutim, pozlilo mu je i pao, a Stanislav Zavadlav, koji se tamo zatekao, upotrebio je i ukrao pušku koja je već pala pored automobila. Iako je bilo svedoka i kamere su zabeležile zločin, nije mu bilo lako ući u trag.

Zavadlav je uhapšen tek 1. septembra na području Kopilice, jer ga policija nije uspela pronaći, i nema adresu na kojoj živi nakon što je napustio oca. Sutradan je priveden u Opštinsko državno odvjetništvo u Splitu, ali ga je istražni sudija pustio da se brani sa slobode zbog ovog zločina koji je počinjen na zaista morbidan način.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track