Najnovije vesti

MILANOVIĆEV CIRKUS SE NASTAVLJA! SAD ON OBJAVLJUJE PREPISKU SA PUPOVCEM: Objavi, lopino, sve poruke! (FOTO)
Foto: BETA / HINA / Damir Sencar

ima li kraja ovome?

MILANOVIĆEV CIRKUS SE NASTAVLJA! SAD ON OBJAVLJUJE PREPISKU SA PUPOVCEM: Objavi, lopino, sve poruke! (FOTO)

Hrvatska

Hrvatski predsednik Zoran Milanović je na Fejsbuku nastavio svađu s Miloradom Pupovcem, predsednikom SDSS-a.

Sad je on objavio iste poruke kao Pupovac, ali je pokazao i deo koji se u Pupovčevom skrinšotu ne vidi.

"Ti, Sačić i Zekanović zajedno za apsolutna ovlašćenja Njonje. Bravo, Milorade! Tražiću da USKOK istraži motive. Takve stvari se rade samo za novac i ekvivalentne usluge. Krasno društvo“, tako je glasila moja poruka upućena Miloradu 19. marta. Cela poruka! Gle čuda, u njegov „optužujući“ skrinšot – koji je dao medijima – baš nekako nije stala cela poruka! Ili mu nije stalo do istine? Ne samo da je, očekivano, cenzurisao moje poruke kako bi se dodvorio zna se kome, Milorad je i falsifikovao našu korespondenciju. Da, kao u radionici Karamarkovog falsifikatora Franje Varge, hirurški precizno je odrezao i početak moje poruke i datum slanja", piše Milanović.

"Milorade, zašto si odrezao i prikrio tu prvu rečenicu? Nije valjda da se sramiš biti u društvu Sačića i Zekanovića nakon što si skupa s njima tog dana, 19. marta, dizao ruku i glasao za apsolutistička ovlašćenja Njonji. Od tog dana deo si ekipe koja besramno vređa profesorku Zlatu Đurđević, nema nazad", dodaje.

Na slici, koju je Milanović objavio, vidi se deo s Pupovčevog mobilnog i ostatak poruke na njegovom telefonu.

Dalje nastavlja:

"A zašto si prikrio datum kada sam ti poslao tu poruku? Zato što je tvoje bratimljenje sa Sačićem i Zekanovićem već bilo počinjeno. A moja poruka upućena tebi tog dana više nije mogla biti pritisak zbog kojeg si juče naricao. Milorade, da nisi falsifikovao, ne bi juče mogao da lažeš. Već bi morao reći samo istinu: da sam te ranije dobronamerno upozoravao na Njonjinu grabež i prokazivao nameru kojom Njonjo želi ozakoniti svoju despotiju. I ništa više. Jesu to bili pritisci? Nisu. Objavi, lopino, i te poruke, ali ne kradi, tako ti boga".

Podsetimo, Pupovac je u subotu održao pres konferenciju na kojoj je Milanovića optužio da koristi jezik ekstremne desnice pun psovki, uvreda i kleveta, kazavši da "decu treba sklanjati od TV-a kada on govori".

Prethodno je objavio prepisku sa Milanovićem. Više o tome OVDE. Potom se oglasio i sam Milanović koji je Pupovca nazvao "plačibabom".

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...