HRVATSKI POLITIČAR TRAŽI MILANOVIĆEV OPOZIV: Njegovo ponašanje je koktel psihičkih poremećaja!
Foto: Youtube/Osjecka TV

hrvatska politička scena

HRVATSKI POLITIČAR TRAŽI MILANOVIĆEV OPOZIV: Njegovo ponašanje je koktel psihičkih poremećaja!

Hrvatska -

"Ponašanje Zorana Milanovića koktel je psihičkih poremećaja", poručio je član predsedništva HDZ-a i nekadašnji predsednik hrvatskog Sabora, Vladimir Šeks, o najnovijem sukobu predsednika Hrvatske i predstavnika Srba Milorada Pupovca.

"Mislim da su simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali. Nisam stručnjak, ali se radi o određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije..."; kazao je Šeks za RTL.

On smatra da bi trebalo pokrenuti Milanovićev opoziv.

"Sada predstoji situacija u kojoj postoje na četiri fronta jasno postavljene ustavno-pravne dijagnoze. Prva je to da su se stekli svi uslovi da se pokrene postupak opoziva sa mesta predsednika Republike jer je on očigledno, posebno u poslednjim nastupima, prekršio Ustav, prekršio temeljna načela Ustavnog poretka. Trebalo bi pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene sprečenosti predsednika Republike da obavlja svoju dužnost", kaže Šeks.

Podsetimo, Milanović se poslednjih dana sukobio s premijerom Plenkovićem, predsednikom Sabora Jandrokovićem i saborskim poslanikom Pupovcem. Nazvao ih “ružnim, zlim i prljavim”.

Kurir.rs/RTL.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track