INCIDENT U ZAGREBU Devojci odbili očevu karticu, ona se izvrištala na njega: Ti si đubre i smrad, treba te ubiti!
Foto: EPA/ANTONIO BAT

bizarno

INCIDENT U ZAGREBU Devojci odbili očevu karticu, ona se izvrištala na njega: Ti si đubre i smrad, treba te ubiti!

Hrvatska -

Sud je 27-godišnjakinji, koja je u napadu besa razbila prozor, odedio kaznu od 1000 kuna zbog nasilja u porodici

Devojka (27) je proglašena krivom i osuđena zbog bizarnog slučaja nasilja nad ocem, i to zbog kreditne kartice, javlja portal Danica.

Kako se navodi u presudi, devojka je pre mesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana u Ikei odbili kreditnu karticu koju joj je pozajmio otac. Sve se dogodilo u zgradi u Zagrebu, u kojoj kćerka stanuje sprat ispod roditelja.

Sud tvrdi da je počinila nasilje u porodici jer je “bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, ali kako je kartica u prodavnici bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja i počela da viče i vređa oca”.

“Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti”, vikala je 27-godišnjakinja na zaprepašćenog oca.

Nakon toga, uzela je metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe i razbila stakleni prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan u kojem su je malo kasnije uhapsili policajci koje su roditelji odmah pozvali.

Prekršajni sud u Zagrebu devojku je proglasio krivom i kaznio sa 1.000 kuna zbog nasilja u porodici. Presuda je pravomoćna.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track