NOVI DETALJI O MONSTRUMU KOJI JE UBIO SVOJU DECU: Evo zašto su svi na zajedničkim fotografijama uvek vedri i nasmejani! VIDEO
Foto: Facebook

tuga

NOVI DETALJI O MONSTRUMU KOJI JE UBIO SVOJU DECU: Evo zašto su svi na zajedničkim fotografijama uvek vedri i nasmejani! VIDEO

Hrvatska -

Austrijanac koji je ubio svoje troje dece u Zagrebu Harald Kopic još je u bolnici i navodno je počeo da komunicira sa lekarima.

Određeni testovi se i dalje izvode, a onda bi, kasnije danas ili sutra, trebao da bude otpušten iz bolnice. Očekuje se da će ga nakon izlaska iz bolnice ispitati istražitelji.

U međuvremenu, nekoliko sveća gori ispred zgrade u kojoj se dogodilo stravično ubistvo.

Harald Kopic
foto: Instagram

"Policija je bila tu celu noć. Govorile su neke stvari svo vreme. Pretpostavljam da su prikupljeni svi dokazi. Iskreno, još uvek ne možemo da verukjemo da te dece nema i da nikada nećemo čuti njihove glasove i smeh ponovo sa terase. Taj čovek je imao očinsku ljubav, ne bi mogao da počini takav zločin ", rekao je komšija za Jutarnji.

Kopicov poznanik rekao je novinama da je "jedina iskrena poruka koju je Kopic napisao bila njegova poslednja. To je zaprepastilo sve".

"Svi statusi i fotografije koje je objavio do petka uveče nisu bili iskrene prirode. Brinuo se o pozitivnom imidžu, posebno da vidi koliko ima ljubavi prema deci i da je dobar otac. Nameštao je fotografije kako bi bile dvne i slao ih nam je, a deca su ga zaista volela jer ih je očigledno vešto prevario", rekla je poznanica ubice.

Novinari su pokušali doći do Kopicove porodice u Beču, ali bez uspeha. Prema onome što su saznali, ubica je odrastao u 16. bečkom okrugu Otakring. Komšije, pak, kažu da je odrastao u prosečnoj porodici i da se nije vratio.

Inače, uskoro bi trebalo da budu poznati nalazi toksikološke ekspertize koji su traženi kako bi se utvrdilo da li su deca ubijena trovanjem tabletama ili gušenjem.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track