DA LI BISTE OVAKO DEGUSTIRALI SUŠI? Dva restorana u Splitu poslužuju hranu na golim devojkama, a cena nije za svačiji džep
Foto: František Provazník / Ifood SM / Profimedia

budi maštu

DA LI BISTE OVAKO DEGUSTIRALI SUŠI? Dva restorana u Splitu poslužuju hranu na golim devojkama, a cena nije za svačiji džep

Hrvatska -

Dva restorana u Splitu u ponudi imaju serviranje sušija na nagim devojkama. Na njihovom meniju ova usluga je upisana kao umetnički performans dekorisanja i jedenja sušija sa tela.

Cena za ovu uslugu nije baš za svačiji džep. Za ovakav obrok u dva splitska restorana morati ćete da izdvojite oko 120 evra po osobi, a cena zavisi od vremena posete ovog restorana.

Oba restorana u vlasništvu su iste kompanije, a nalaze se na dva kraja splitske rivijere. U skladu sa raspoloženjem i ukusima platežno moćne klijentele, ova egzotična seansa se može odvijati 'na spektakularnoj pitoresknoj lokaciji u srcu Splita s pogledom na splitsku luku i Rivu, Dioklecijanovu palatu i Marjan' ili 'na bastionu Bernardi u vizualno stilizovanom prostoru koji kreira opuštenu atmosferu sa neočekivanim elementima koji potiču na interakciju, prenosi Klix.ba.

Jedan od ova dva restorana otvoren je još 2016. godine, a tada je na društvenim mrežama osvanuo i oglas za ovu vrstu posla.

-Glumi se stalak za hranu na stolu. Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu pa se odlazi u bekstejdž dok se pripremi druga postava. Ne mora se biti potpuno nag, intimni delovi mogu biti pokriveni nalepnicama i listićima. Uslov je, naravno, izuzetno zgodna hostesa. Honorar po trosatnom performansu skoro 205 evra, plaćen put i smeštaj, pisalo je u oglasu.

Serviranje sušija na nagom telu žene poznato je već odavno u Japanu i to kao nyotaimori. Ako je reč o muškom telu, onda se zove nantaimori.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja