ŽENA UBIJENA U RESTORANU U RIJECI POZNAVALA OSUMNJIČENOG SA ULICE: Pretukao ju je do neprepoznatljivosti
Foto: Shutterstock

užas

ŽENA UBIJENA U RESTORANU U RIJECI POZNAVALA OSUMNJIČENOG SA ULICE: Pretukao ju je do neprepoznatljivosti

Hrvatska -

Žrtva brutalnog ubistva u kafiću u samom centru Rijeke je 67-godišnja žena. Osumnjičen za ubistvo je Roman Brnada, ulični pevač iz tog grada, koji je nedavno nastupao i u jednom talent šouu.

Iako identitet žrtve još nije zvanično potvrđen, Index.hr saznaje da su na mestu zločina pronađeni dokumenti koji pripadaju D. K. Ona ima prebivalište prijavljeno u Slavoniji. Iz Ivankova je kod Vinkovaca, ali je u poslednje vreme živela u Rijeci.

Sa osumnjičenim se poznavala sa gradskih ulica. Prema nezvaničnim saznanjima, oni su zajedno ušli u kafić. Ipak, ta informacija nije zvanično potvrđena.

Neposredno pre napada sedeli su jedno naspram drugog, na udaljenosti od otprilike metar i po. Nadzorna kamera u unutrašnjosti kafića otkrila je razmere brutalnog zločina.

Na brutalnom snimku sa nadzornih kamera se vidi kako Brnada ustaje sa stolice i divljački nasrće na ženu. Sa obe ruke ju je uhvatio za glavu i počeo da se rve s njom. Trojica muškaraca su pokušala da ga spreče, ali nisu uspeli. Ženu je potom oborio na pod iza šanka i krenuo je divljački da joj skače po glavi, što je trajalo duže od 15 sekundi.

U celoj priči i dalje je nejasno šta je muškarca nagnalo da krene u napad i kako niko nije uspeo da spreči divljačko udaranje žene nogama, kao ni bekstvo osumnjičenog sa mesta zločina. On je, sat vremena kasnije, viđen kako šeta go po kvartu Belvedere. Oko 18 sati je uhapšen, a potom i pritvoren. Tereti se za krivično delo teško ubistvo.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track