MUŠKARAC U MEĐIMURJU ZVERSKI SILOVAO BIVŠU: Naplaćivao maskiranim osobama da gledaju, ona ostala u drugom stanju
Foto: shutterstock/Tinnakorn jorruang

hrvatska

MUŠKARAC U MEĐIMURJU ZVERSKI SILOVAO BIVŠU: Naplaćivao maskiranim osobama da gledaju, ona ostala u drugom stanju

Hrvatska -

Muškarac (42) iz Međimurja optužen je za brutalna silovanja bivše supruge koja je počinio pred nepoznatim maskiranim osobama kojima je naplaćivao da sve gledaju

Kako prenosi portal Danica, prema optužnici koju je protiv njega ovih dana podiglo Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu, brutalna silovanja počinio je od jula 2006. do aprila 2007. godine. Preti mu do 10 godina zatvora.

"U podstanarskom stanu ju je tokom jula 2006, prvo izudarao rukama po glavi i telu, a potom bacio na krevet i silovao", navodi se u optužnici.

Kako prenosi Indeks, silovao ju je najpre bocom a potom je gurnuo i celu šaku zapretivši joj da će je ubiti ako o događaju nekome ispriča.

Nakon toga u šest navrata je protiv njene volje s njom imao brutalne polne odnose, gurajući u nju šaku, bocu, razne predmete. Svaki put u prostoriju bi ušla nepoznata maskirana osoba i za novac gledala šta joj radi, a on je sve radnje snimao i potom prisiljavao da gleda snimak, zapretivši joj svaki put da će je ubiti ako o događaju nekome ispriča, prenose mediji.

Prilikom polnih odnosa je zadobijala povrede i krvarila, istovremeno je ostala trudna i rodila zajedničko dete. Krivična dela silovanja počinjena su na posebno okrutan i ponižavajući način, a silovana ženska osoba ostala je trudna, upozorili su tužioci.

Nesrećna žena ne bi nikad prijavila pakao koji je prolazila da joj se tokom 2016. nije dogodila nova velika trauma jer ju je razbojnik napao u kafiću u kom je radila kao spremačica. U teškom psihičkom stanju završila je na psihijatriji bolnice i lekarima ispričala sve što joj se događalo.

Silovatelj je bio zaposlen kao muzičar u ugostiteljskim objektima u Međimurju. Stanovao je u sklopu jednog restorana, a nesrećna žena znala je povremeno da prenoći kod njega pa su počeli da žive zajedno kad se i sama zaposlila u restoranu kao konobarica.

Ona je posle toga otvorila vlastiti lokal u jednom međimurskom mestu, pa su tamo nastavili zajedno da žive. On je 2009. otišao da radi u inostranstvo i više se nije vraćao u Hrvatsku. Ispitan je u toj zemlji prema zahtevu za međunarodnu pravnu pomoć i sve je negirao. Žena se u međuvremenu udala.

Kurir.rs/Danica.hr/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track