HOROR U HRVATSKOJ, UGLEDNI MUZIČAR ODGRIZAO DEO LICA POZNANICI: U policiji dao šokantnu izjavu: Hteo sam iz nje isterati sotonu!
Foto: Shutterstock

optužen za pokušaj ubistva

HOROR U HRVATSKOJ, UGLEDNI MUZIČAR ODGRIZAO DEO LICA POZNANICI: U policiji dao šokantnu izjavu: Hteo sam iz nje isterati sotonu!

Hrvatska -

Tridesetogodišnji M. V, hrvatski akademski muzičar koji je snimio nekoliko pesama, završio je u zatvoru zagrebačkom zatvoru Remetinec zbog optužbi da je pokušao da ubije svoju poznanicu tako što ju je grizao po licu i naneo joj teške telesne povrede.

Stravičan događaj dogodio se 12. aprila u stanu oštećene na području Zaprešića, kada je M. V, kako prenosi Jutarnji list, svoju poznanicu nakon ničim isprovocirane svađe napao i počeo da grize po licu, odgrizavši joj čitave delove lica.

Policija, Hrvatska, Hrvatska policija, Policija u Hrvatskoj, Policija Zagreb
foto: Fonet/AP

Policiju su pozvale komšije nesrećne devojke, pa je potpuno psihički rastrojeni muzičar ubrzo uhapšen. On je, međutim, u policijskoj marici napao i policajce, pa je osumnjičen i za napad na službeno lice.

Na ispitivanju je navodo rekao kako je pokušao isterati sotonu iz devojke, a policija ga je nedugo nakon hapšenja prislino hospitalizovala u odgovarajućoj bolnici. Nakon nedelju dana u bolnici su zaključili kako je M. V. osoba za koju ne postoje medicinski razlozi za hospitalizaciju, pa je posle toga ponovo uhapšen i predat je nadležnom državnom tužilaštvu u Velikoj Gorici.

nasilje, nasilje nad starim licima
foto: Shutterstock

U predmetu koji se vodi protiv M. V. piše da "postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 30-godišnjak 12. aprila 2022. od 23.30 do 23.50 sati, u stanu oštećene, nasrnuo na nju i bio fizički nasilan prema njoj te joj pritom naneo višestruke teške povrede. Osumnjičenog su, u njegovoj nameri da usmrti oštećenu, sprečili policijski službenici te se osnovano sumnja da je potom, u policijskom vozilu, fizički napao dvoje policijskih službenika nanevši im telesne povrede, piše Jutarnji list.

(Kurir.rs/ Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja