BIZARNA SCENA U SPLITU: Mladić turistima umesto droge, prodaje glet masu?!
Foto: Damir Dervišagić

grebe po haustorima

BIZARNA SCENA U SPLITU: Mladić turistima umesto droge, prodaje glet masu?!

Hrvatska -

Turisisti, ali i žitelji Splita, danima traže dilera koji umesto opojnih supstanci, strancima prodaje glet koji struže sa zgrada u blizini rive.

Nakon brojnih nemilih scena u jednom od najlepših gradova na Jadranu, od početka sezone do danas, mladić koji prodaje glet kao "opojnu supstancu", podigao je, čini se, najveću buru.

Naime, unutar objave na Fejsbuk grupi "Get Getanima", objavljena je slika mladića sa leđa, uz propratni tekst u kojem se navodi njegova delatnost.

"Svaki petak i subotu ista pesma. Tako nan je i sinoć ovaj “umetnik” (ako ga ko pripozna neka javi) izgreba po haustorima. A grebe po haustorima jerbo glet meša i podvaljuje strancima da mogu imati najluđu noć koje se nikad više neće sećati. Sinoć smo ga skoro uvatili, imamo samo ovu fotografiju s leđa...", piše u objavi.

Ovaj bizarni slučaj, kako prenose hrvatski mediji, traje već duže vreme, te turisti koji u želji da u sebe unesu psihoaktivne supstance, za koje su odvojili veliku svotu novca, završe sa glet masom u nozdrvama ii na zubima.

Dok ga ne uhvate, Splićanima samo ostaje da zaključavaju ulazna vrata u zgrade, jer u suprotnom, ujutru mogu da se probude sa oštećenim zidovima, sve dok je "diler" sa rive na slobodi.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track