ŽENA OGORČENA ZBOG PRIZORA NA PLAŽI NA JADRANU: 3 kupača u moru, a na plaži nigde mesta! Sve slikala pa napala turiste (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

povele se rasprave na društvenim mrežama

ŽENA OGORČENA ZBOG PRIZORA NA PLAŽI NA JADRANU: 3 kupača u moru, a na plaži nigde mesta! Sve slikala pa napala turiste (FOTO)

Hrvatska -

Turisti imaju naviku da rano ujutru rezervišu mesto na plaži, iako se pojave kasnije.

Ove godine, više nego ranije, povele su se rasprave, zbog čega su pojedine plaže uvele zabranu ove prakse i redare koji kontrolišu.

Ipak, da turisti ne prezaju od kršenja pravila na plažama pokazao je i slučaj iz Biograda na Moru u Hrvatskoj, zbog čega je jedna meštanka odlučila da reaguje.

Ogorčena žena se javila stranici "Radija BnM" i opisala problem. Tvrdi kako u većini gradova na moru stoji zabrana ostavljanja peškira, ležaljki i rezervisanja mesta na plaži pa komunalni redari čiste plaže i odnose te rekvizite.

"Jutros na našoj bolničkoj plaži 3 kupača u moru, a sva mesta rezervisana. Ako slučajno staviš peškir, besni turisti dolaze i napadaju te jer su oni tu rezervisali!", napisala je ona uz fotografije na kojima se zaista vide peškiri rašireni po plaži, a njihovih vlasnika ni na vidiku.

Dodaje da je plaža javna površina, pa apeluje na grad da uradi nešto po pitanju ove navike turista, prenosi "24sata.hr".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track