OVO JE HRVATSKI VOJNIK KOJI JE BRUTALNO NA BADNJI DAN PRETUKAO DEDA MRAZA: Policija ga vezanog dovela u tužilaštvo! VIDEO
Foto: Youtube/sbplusvideo

slavonski brod

OVO JE HRVATSKI VOJNIK KOJI JE BRUTALNO NA BADNJI DAN PRETUKAO DEDA MRAZA: Policija ga vezanog dovela u tužilaštvo! VIDEO

Hrvatska -

Policija u Slavonskom Brodu na saslušanje u ponedeljak ujutro u opštinsko državno tužilaštvo dovelo je pripadnika Hrvatske vojske M.M. (24), koji je osumnjičen da je brutalno pretukao Kristijana Ereizea (21) koji je obučen kao Deda Mraz na ulicama ovog grada delio bombone i kondome mladićima i devojkama.

On se zadržao na saslušanju pola sata posle čega je odveden. Tužilaštvo za njega traži prtivor. Prema daljim merama privedeni Hrvatski vojnik biće odveden dežurnom istražnom sudiji Županijskog suda koji će odlučiti o njegovoj daljoj sudbini.

privođenje, Slavonski Brod
foto: Youtube/sbplusvideo

Jutarnji list navodi da je privedenom vojniku prošle 2021. bila izrečena disciplinska mera, ali i da je od 2018. čak četiri puta od nadređenih dobio nagradno odsustvo.

Jutarnji navodi da je ponašanje na ulici, nasilje i tuča kršenje vojne discipline i da će i vojni organi odlučivati o njegovoj sudbini, kao i da će za njega vojna kerijera biti završena.

Podsetimo, brutalni napad dogodio se na Badnji dan 24. decembra u popodnevnim časovima kada se na ulici potuklo više osoba. Građani su mobilnim telefonima snimali tuču i onda te snimke kačili po društvenim mrežama. Pretučeni Deda Mraz je posle ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje, a njegov otac se ogorčeno obratio medijima, da je zgoržen snimkom premlaćivanja svog sina i da to nema snage da gleda. Prema njegovim rečima za sve su krivi bomboni i kondomi, koje je delio njegov sin iz uljudnosti.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track