"NE DAJ BOŽE DA SE PAMET OKRENE": Muk u rodnom mestu Gorana koji je sekirom ubio bebu i ranio majku, svi ponavljaju SAMO JEDNO
Foto: Facebook, Shutterstock, Ilustracija

"NE DAJ BOŽE DA SE PAMET OKRENE": Muk u rodnom mestu Gorana koji je sekirom ubio bebu i ranio majku, svi ponavljaju SAMO JEDNO

Hrvatska -

Region je zaprepašten zločinom koji je u Zagrebu počinio Goran Knežević (43), poreklom iz Žepča. Knežević je u pomahnitalom napadu, sekirom ubio jednoipogodišnju devojčicu i teško povredio njenu majku, inače svoju bivšu suprugu.

Goran je potom poginuo, kada ga je na zaobilaznici udario kamion. Jutarnji list je objavio da je Knežević, bežeći, pozvao brata svoje bivše supruge koju je teško ranio, a da mu je ovaj rekao "ili se ubij, ili ću te ja ubiti", te da se potom bacio pod kamion.

U mestu Žepče u BiH, odakle je Goran Knežević rodom, njegovi nekadašnji sugrađani su u šoku i neverici prepričavali događaj iz Zagreba, a svi meštani ponavljaju da je na neki način trebalo sprečiti ovaj monstruozni zločin, prenosi Dnevni Avaz.

- Zna se da to nije normalno, taj čovek nije normalan, trebalo je neka ustanova da ga skloni očigledno da mu ovo nije prvi put. Nije to samo u Zagrebu, takve stvari se poslednjih godina dešavaju svugde, a pogotovo na prostorima bivše Jugoslavije. Ja ne znam šta je tom svetu možda je izlapio, možda je nešto udarilo u glavu.

Goran Knežević, ubica, ubio bebu
foto: Facebook

Ne znam, ali ako je na neki način bio sklon tim stvarima nije to od juče onda ga je trebalo maknuti, porodicu ili njega u neku ustanovu da se leči jer to nije zdrava pamet - komentarisala je jedna gospođa.

- Van svake pameti, ne daj Bože da se pamet okrene da to čovek uradi, ne možemo znati pozadinu šta se desilo, ali to je za svaku osudu - jedan je od komentara stanovnika iz Žepča.

Jedna sugrađanka rekla je da je površno poznavala Gorana, te da joj se tada činio kao "divan čovek".

- Divan čovek, divan bio. Poznavala sam ga - rekla je šokirana sugrađanka.

Podsetimo, Goran Knežević (43) je u sredu kasno u noć u Zagrebu, na Kozari putu, sekirom napao bivšu ženu (42) i jednoipogodišnje dete, pa pobegao. Od posledica povreda dete je preminulo u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Nakon što je napao ženu i dete, skrenuo je zaobilaznim putem prema Kosnici, gde je izašao iz automobila i nastavio da beži. Tada je na njega naleteo kamion i pregazio ga.

(Kurir.rs/Avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track