OVAKO JE UBIJEN POZNATI HRVATSKI KRIMINALAC U KLUBU: Uznemirujući snimak kruži društvenim mrežama NAPRAVIO KOBNI POTEZ (VIDEO)
Foto: Printscreen

jasno se vidi

OVAKO JE UBIJEN POZNATI HRVATSKI KRIMINALAC U KLUBU: Uznemirujući snimak kruži društvenim mrežama NAPRAVIO KOBNI POTEZ (VIDEO)

Hrvatska -

Snimak ubistva poznatog hrvatskog kriminalca Tomislava Sablja (41) u noćnom klubu "Ric" objavljen je na društvenim mrežama.

Sabljo je ubijen u subotu u 4.40 sati nakon sukoba sa pripadnicima obezbeđenja, a za sada su uhapšena dvojica osumnjičenih. Za ubistvo je osumnjičen Kristijan Knego (37), šef obezbeđenja kluba, a uhapšen je i i Dorijan Mraković (26), suspendovani službenik zagrebačke policije, koji mu je kobne večeri dao pištolj iz koga je pucao.

Na snimku se vidi kako Sablju gura nekoliko muškaraca dok po svaku cenu pokušava da se dočepa revolvera. Na kraju mu je revolver završio u ruci, ali to je za njega bio koban trenutak jer mu Knego prilazi sa pištoljem i ispaljuje nekoliko hitaca. Sabljo se nakon prvog hica okrenuo, ali su ga još dva pogodila u leđa dok je padao prema podu.

Sabljo je bio dobro poznat policiji.

Bio je jedan od vođa kriminalne grupe koja je dopremila 16 tona marihuane iz Albanije čija je vrednost bila procenjena na 11 miliona evra. Banda se bavila i namernim paljenjem vozila ljudi koji su se zamerili vođama kriminalne grupe.

Sabljo je duže vreme proveo u istražnom zatvoru u Remetincu. Pušten je u decembru 2021. godine jer mu je istekao maksimalni istražni zatvor, međutim, manje od nedelju dana kasnije ponovo je završio iza rešetaka zbog pokušaja iznude.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track