CELA FAMILIJA POŠLA NA MORE: Pogledajte kakav čopor DIVLJIH SVINJA tumara Hrvatskom! ŽENA KOJA SNIMA USPELA DA IZGOVORI SAMO JEDNO
Foto: Printscreen/Twitter

hit

CELA FAMILIJA POŠLA NA MORE: Pogledajte kakav čopor DIVLJIH SVINJA tumara Hrvatskom! ŽENA KOJA SNIMA USPELA DA IZGOVORI SAMO JEDNO

Hrvatska -

Čopor divljih svinja odlučio je izgleda da prvomajske praznike "provede" na hrvatskom primorju!

Društvenim mrežama kruži snimak, nastao navodno za Dan rada između Opatije i Lovrana, a na njemu se vidi ceo čopor divljih svinja kako usred noći pažljivo prelazi ulicu i to maltene na pešačkom prelazu.

- Isuse - čuje se uznemireni glas žene koja snima čopor divljih svinja koji je iskočio iz mraka.

Loklani mediji navode da su i kod fakulteta u Iki nedavno videli divlju svinju sa šestoro praščića što znači da su se stanovnici šume počeli opasno da se približavaju primorskim delovima Hrvatske.

- Samo u 2023. godini na području Ike gde ima mnogo porodičnih kuća sa velikim okućnicama i baštama imali smo problema zbog divljih svinja koje su već pet puta kopale naše plantaže. To postaje veliki problem i nadležni bi trebalo hitno da se sastanu i odluče šta može da se učiniti. Treba u saradnji sa lovcima pronaći način da se divlje svinje vrate u šumska područja što dalje od ljudi i mora. Sezona je počela rano i turisti ne smeju da se nađu u opasnoj situaciji - rekao je predsednik mesnog odbora Ika i gradski odbornik Opatije Igor Sablić za lokalne medije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track