MLADIĆ IZVADIO BACAČ RAKETA NASRED RASKRSNICE U ZADRU! Šokantna scena zabeležena u Hrvatskoj POLICIJA IH JURILA CELU NOĆ (VIDEO)
Foto: YouTube/24sata

neverica

MLADIĆ IZVADIO BACAČ RAKETA NASRED RASKRSNICE U ZADRU! Šokantna scena zabeležena u Hrvatskoj POLICIJA IH JURILA CELU NOĆ (VIDEO)

Hrvatska -

Jedan mladić izbacio je raketni bacač kroz prozor automobila nasred prometne raskrsnice u Zadru.

Šokantan snimak na kome se jasno vidi mladić sa zoljom u rukama kruži društvenim mrežama.

- Snimili smo ih iz automobila. Kroz prozor je držao zolju. Taman su prolazili kraj policijske stanice - ispričao je muškarac koji je zabeležio nesvakidašnju scenu za lokalne medije.

Iz zadarske policije navode da su mladići iz automobila uhapšeni i da su povezani sa pokušajem obijanja bankomata i više pljački vikendica i crkve. Uhapšena su dvojica mladića iz automobila, a naknadno je priveden još jedan. Radi se o 21-godišnjaku i dvojici maloletnika. Protiv svih su podnete krivične prijave.

- Policija je u ponedeljak u 3.25 sati primila dojavu kako su u Sukošanu u Ulici Franje Tuđmana nepoznati počinitelji provalili u bankomat. Policijski službenici su izašli na mesto događaja i utvrđena su oštećenja nastala na vratima bankomata dok novac nije otuđen. Policija je nastavila sa intenzivnom potragom za počiniteljima. Istog dana oko 14 sati na području Bulevara u Zadru lociran je automobil splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak dok se kao putnik nalazio maloletni hrvatski državljanin, a koji se dovode u svezu s počinjenjem krivičnog dela. Vozač i putnik su dovedeni u službene prostorije dok je automobil prevezen u krug policije. Takođe je zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela u službene prostorije policije doveden još jedan maloletni hrvatski državljanin. Tokom kriminalističkog istraživanja i uz nalog nadležnog suda u Zadru pretražen je automobil u kome je pronađen i oduzet ručni bacač rakete bez naboja - rekli su iz zadarske policije.

Policija je osumnjičila mladiće i za niz drugih krivičnih dela.

Starijeg mladića i jednog od maloletnika policija tereti da su provalili u vikendicu. Dvadesetojednogodišnjak se sumnjiči i da je u Debeljaku provalio u crkvu odakle je otuđio razno liturgijsko posuđe.

(Kurir.rs/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track