DARKO OTIŠAO DA OBIĐE NJIVU I ZATEKAO KAMILE: Poljoprivrednik i dalje ne veruje šta ga je snašlo DOŠAO NEKI ČOVEK I UZEO 250 EVRA
Foto: Shutterstock, Facebook

hit

DARKO OTIŠAO DA OBIĐE NJIVU I ZATEKAO KAMILE: Poljoprivrednik i dalje ne veruje šta ga je snašlo DOŠAO NEKI ČOVEK I UZEO 250 EVRA

Hrvatska -

Darko Šprihal iz Bjelovara bio je poprilično iznenađen kad je video da na njegovoj livadi trenutno žive životinje iz cirkusa.

Na njegovom imanju u blizini Južne obilaznice bezbrižno su pasle kamile, razne vrste stoke, konji... Kraj njih je bila postavljena i cirkuska šatra.

- Bez najave, bez ičega, ogradili su livadu, a onda pustili . Za to sam saznao od čoveka koji je trebalo da mi malčira livadu. Rekao mi je da ne može ništa da radi jer su tamo kamile. "Kakve kamile?" Dođem tamo i vidim - kaže Šprihal za hrvatske medije.

Usledio je novi šok.

- Dođem i pitam ljude kako su to mogli da urade bez pitanja. Rekli su mi da je bio jedan čovek, visok 160 centimetara i od 22 godine, rekao da mogu i da su mu dali 250 evra - dodaje Darko.

Otišao je da se požali cirkusantima koji, kako su mu rekli, navodno ne znaju ko je čovek kojeg su platili.

Kamila
foto: Facebook

- Pitao sam ih kakav su račun napravili. Rekli su da su mu samo dali pare i da je muškarac otišao - prepričava situaciju iz rubrike "verovali ili ne" vremešni Bjelovarčanin.

Kaže da je zvao i policiju, međutim, tamo su mu rekli da nije u pitanju ni prekršaj, a kamoli krivično delo. To dokazuje i list PU Bjelovarsko-bilogorske iz kojeg se vidi da je sve prijavio, da je policija izašla na teren, ustanovila da je vlasnik cirkusa postavio tor sa životinjama ali da je nema elemenata krivičnog dela.

- Policiji je u redu da su mi uzurpirali livadu. Bio sam prinuđen da dam sve medijima da pokažem koliko je sve transparentno u našem Bjelovaru - dodao je Darko.

(Kurir.rs/Večernji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track