GLODAR OSTAVIO HRVATSKO MESTO BEZ INTERNETA: Radnici otvorili šaht da otklone kvar, a tamo šok scena! JEDVA GA OTERALI (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

neverica

GLODAR OSTAVIO HRVATSKO MESTO BEZ INTERNETA: Radnici otvorili šaht da otklone kvar, a tamo šok scena! JEDVA GA OTERALI (FOTO)

Hrvatska -

Deo opštine Gornji Kneginec u Hrvatskoj ostao je bez interneta i fiksnih telefonskih priključaka, a razlog je veoma bizaran.

Goran Kaniški, načelnik male oopštine koja se nalazi nedaleko od Varaždina, navodi da je za sve je kriv jedan nestašan - dabar! Glodar je tragajući za hranom slučajno zalutao u šaht Hrvatskog telekoma kod Turčina i svojim oštrim sekutićima presekao glavni internet kabl koji vodi do Gornjeg Kneginca.

- Ako živite u opštini Gornji Kneginec i nemate internet, evo krivca iz Turčina, gospodina dabra u šahtu HT - objavio je Kaniški juče na svom nalogu na društvenim mrežama.

Na teren su brzo stigli i kneginečki vatrogasci koji su dabra uhvatili i potom vratili u njegovo stanište. Ekipa Hrvatskog telekoma takođe je izašla ne teren i otklonila kvar.

(Kurir.rs/Danica)

Bonus video:

01:42

(VIDEO) BOLJE OD MIŠOLOVKE! 7 miševa uhvatio za noć uz pomoć JEDNOG sastojka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track