OPUSTOŠIO ČOVEKU KUĆU, POKRAO PREDMETE U VREDNOSTI OD 3.000 EVRA: Kotorska policija ga uhapsila, ukradene stvari vraćene vlasniku
Foto: Shutterstock

rasvetljena krađa

OPUSTOŠIO ČOVEKU KUĆU, POKRAO PREDMETE U VREDNOSTI OD 3.000 EVRA: Kotorska policija ga uhapsila, ukradene stvari vraćene vlasniku

Crna Gora -

Kotorska policija uhapsila je četrdesetšestogodišnjeg N.R. zbog sumnje da je iz jedne kuće u Orahovcu ukrao predmete i eksponate u vrednosti od 3.000 evra.

Pripadnici Regionalnog centra bezbednosti „Jug“, Odeljenja bezbednosti Kotor, rasvetlili su krivično delo krađa i podneli krivičnu prijavu nadležnom tužiocu protiv osumnjičenog.

"Naime, 14. maja je u mestu Orahovac od jednog oštećenog lica osumnjičeni N.R. (46) iz Kotora otuđio je određene vredne predmete i eksponate, ukupne vrednosti oko 3.000 vura. Intenzivnim radom na predmetu kotorska policija došla je do sumnje da je izvršilac ovog dela N.R., te je izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice i tom prilikom pronađen je deo otuđenih predmeta koji su vraćeni vlasniku", saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac po čijem je nalogu protiv N.R. podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Kurir.rs/RTCG

Bonus video:

01:07

KURIR TV SPECIJAL! Božović: Srbija i Crna Gora ostaju najbolji prijatelji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja