"DEČKU SU OTVORILI LOBANJU": UZNEMIRUJUĆI SNIMAK tuče na Krku, obezbeđenje nokautiralo goste noćnog kluba,jedan LEŽAO U LOKVI KRVI
Foto: Printscreen 24sata.hr/čitalac

HOROR NA HRVATSKOM PRIMORJU

"DEČKU SU OTVORILI LOBANJU": UZNEMIRUJUĆI SNIMAK tuče na Krku, obezbeđenje nokautiralo goste noćnog kluba,jedan LEŽAO U LOKVI KRVI

Hrvatska -

Hrvatski portal 24 sata objavio je uznemirujući snimak tuče u noćnom klubu "Oniks" na Krku.

Navodi se da je snimak zbog brutalnosti morao da bude skraćen, ali se na njemu vide pripadnici obezbeđenja tuku četvoricu mladića iz Slovenije, a jedan od njih leži bez svesti u lokvi krvi dok ga neko okreće kako se ne bi ugušio.

U pozadini se vidi pripadnik obezbeđenja koji je sa dva udarca nokautirao mladića u beloj majici

- Strašno je šta su im radili. Tako ih mlatiti... Pa dečku su otvorili lobanju. Oni bi trebalo da štite ljude i eventualno izbace napolje one koji izazivaju nered, a ne ovo - rekla je za taj portal šokirana čitateljka.

tuča u klubu, tuča
foto: Printscreen 24sata.hr/čitalac

Drugi čitalac koji se takođe zadesio u tom noćnom klubu kazao je da je "mladiće odvezla Hitna pomoć" i da su "lica deformiaana od zadobijenih udaraca".

- Mlatili su ih i dok su bili u nesvesti. Nadam se da će odgovarati za ovo - dodao je taj čitalac hrvatskog portala 24 sata, koji tvrdi da pripadnici obezbeđemka nisu zatečeni u klubu kada je tu došla policija.

tuča u klubu, tuča
foto: Printscreen 24sata.hr/čitalac

Iz policijske stanice Krk su potvrdili incident u "Oniksu" koji se desio u noći između petka i subote.

Riječka policija za portal Indeks je navela da su "četiri strana državljana, Slovenca, povređena i prevezena u KBC Rijeka".

- Oni su u međuvremenu pušteni, ali kriminalistička istraga i dalje traje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja - potvrdili su tom hrvatskom portalu u riječkoj policiji.

(Kurir.rs/24sata.hr, Indeks)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track