HRVATICA OPTUŽILA KUMA I PRIJATELJA ZA SILOVANJE! ŠOK NA SUDU: Nije tačno, već dugo imamo odnose u troje, sve je izmislila
Foto: Shutterstock

čeka se potez tužilaštva

HRVATICA OPTUŽILA KUMA I PRIJATELJA ZA SILOVANJE! ŠOK NA SUDU: Nije tačno, već dugo imamo odnose u troje, sve je izmislila

Hrvatska -

Dvojica osumnjičenih za silovanje žene u Hrvatskoj žalili su se na rešenje o sprovođenju istrage.

Činjenica da je Županijsko državno tužilaštvo pokrenulo istragu zbog sumnje da su počinili kazneno delo protiv polne slobode na štetu jedne žene na istoku Hrvatske, nikako se nije svidela osumnjičenom dvojcu D.M. i A.S, koji su odlučili da ulože žalbu na rešenje o sprovođenju istrage i na rešenje o tajnosti iste.

Obojica osumnjičenih negiraju krivicu i činjenični opis dela koje im se stavlja na teret i koji smatraju nejasnim i nerazumljivim. Terete se da su lani putem prisile i bez pristanka izvršili polni odnos sa oštećenom, a s kojom je prvoosumnjičeni čak u kumskim odnosima.

- Mi već duže vreme praktikujemo seks u troje. Pre tog inkriminisanog događaja dobrovoljno je stupila u polni odnos sa mnom. I to je nesporno jer na njoj nema ozleda, niti tragova nasilja, a kamoli prisile. Da je to što tvrdi istinito ne bi to prijavila tek nakon nekoliko dana. Nije logično da bih ja nju prisiljavao na seks jer seks već duže vreme ja i ona praktikujemo sa njenim suprugom - tvrdi kum oštećene D.M. aludirajući time na istinitost žrtvine prijave.

Županijski sud, uprkos iscrpnim žalbama osumnjičenih, smatra žalbe neutemeljenima. Iduće je na potezu tužilaštvo od koga zavisi hoće li slučaj dobiti nastavak u vidu optužnice.

Ako bude podignuta optužnica, a potom eventualno dođe i do osuđujuće presude, D.M. i A.S. preti od tri do 15 godina zatvora.

(Kurir.rs/Jutarnji/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track