"DA JE PAS NE BI SE PONAŠALI OVAKO, A KAMOLI PREMA DETETU": Nestao dečak u Zagrebu, otac besan - policiji VEZANE RUKE
Foto: Foto: Facebook/Miro Juha Horvatus

"DA JE PAS NE BI SE PONAŠALI OVAKO, A KAMOLI PREMA DETETU": Nestao dečak u Zagrebu, otac besan - policiji VEZANE RUKE

Hrvatska -

Tinejdžer Tomislav Horvatuš (15), koji je nestao pre dva dana u zagrebačkom naselju Špansko, još uvijek nije pronađen.

U zagrebačkom javnom tužilaštvu je rečeno da je potraga za nestalim dečakom u toku i da ne mogu dati više informacija o slučaju.

Podsetimo, Tomislav je nestao 12. septembra posle nastave, nešto posle 13 časova. Poslednji put se javio roditeljima porukom oko 12:30 kada je bio u školi. Tomislava je, navodno, više osoba videlo istog dana oko 21.00 sat na igralištu NK Špansko u Zagrebu.

Tinejdžer je visok oko 175 cm, ima smeđu kosu i oči i slabije je građe. U trenutku nestanka, petnaestogodišnjak je bio obučen u bež majicu kratkih rukava, crni donji deo trenerke i crno-bele patike sa crnim đonom. Preko ramena je nosio crnu torbu.

Otac nestalog dečaka Miro Horvatuš kaže da se mobilni telefon njegovog sina nalazio u stanu zgrade u Španskom.

Tvrdi da policija, uprkos nalogu suda, nije ušla u stan. On je naveo da čovek koji tamo živi nije hteo da ih pusti. Otac tinejdžera kaže da nije zadovoljan radom policije.

"Nisu ušli u stan jer im čovek nije dao. Bio sam četiri do pet sati ispred te zgrade, nisam nikoga video. Još ne znamo gde je Tomislav. Ne radim ništa. Moja žena ih je zvala, ništa nisu hteli da joj kažu o pretresima, samo da su inspektori na terenu. Da je pas, ne bi se ponašali ovako, a kamoli prema detetu...", prokomentarisao je zabrinuti otac.

(Kurir.rs/Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track