NAPAO DEVOJČICU U KAFIĆU, ONA GA "UBILA" OD BATINA: Haos u Karlovcu - Krenuo da beži od nje, tek tada je počelo MAKLJANJE
Foto: Shutterstock, Ilustracija

NAPAO DEVOJČICU U KAFIĆU, ONA GA "UBILA" OD BATINA: Haos u Karlovcu - Krenuo da beži od nje, tek tada je počelo MAKLJANJE

Hrvatska -

Trojica mladića, koji su u oktobru učestvovali u obračunu ispred jednog kafića u hrvatskom gradu Karlovcu, osuđeni su na novčane kazne.

Jedan od njih je pod dejstvom alkohola narušio javni red i mir tako što je fizički napao šesnaestogodišnju devojku odgurnuvši je od sebe, pri čemu je ona pala preko stolice na pod, navodi se u presudi.

Ona je zatim mladića šakom snažno udarila po nosu. Mladić je pokušao da pobegne, ali nije uspeo, pa ga je ona povukla za majicu, zaustavila u begu i više puta svom snagom udarila pesnicom u glavu.

Pridružio joj se i maloletni brat (17) koji ga je u prolazu "nogom udario u lakat". Tada su u pomoć sestri i bratu pritekli mladići od 18, 17 i 19 godina, koji su nastavili da ga tuku.

Mladić je u jednom trenutku uspeo da pobegne iz tuče, ali je oko ponoći odlučio da se vrati na mesto "zločina", gde ga je 17-godišnjak ponovo udario. Sudija je ovih dana dvojicu punoletnih mladića koji su učestvovali u premlaćivanju, kao i pretučenog mladića, proglasio krivima i kaznio ih sa 100 evra plus 20 evra sudskih troškova.

Maloletnim učesnicima, devojčici od 16 godina i dvojici mladića od 17 godina, biće suđeno u odvojenom postupku. Presuda je pravosnažna i osuđeni trojac na nju može da uloži žalbu u zakonom predviđenom roku.

(Kurir.rs/Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track