HRVATSKI MINISTAR ODBRANE TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Sudar kombija i automobila, ima mrtvih, Banožić prebačen u bolnicu
Foto: EPA/Fehim Demir

užas na putu

HRVATSKI MINISTAR ODBRANE TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Sudar kombija i automobila, ima mrtvih, Banožić prebačen u bolnicu

Hrvatska -

Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić (44) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo jedan čovek.

Mario Banožić se prema informacijama hrvatskih medija nalazi u bolnici.

Policija je objavila da je dojavu o saobraćajnoj nesreći na državnom putu DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dobila u subotu u 6.15 sati.

Sudarili su se kombi i privatno vozilo.

- Vozač kombija je poginuo dok je vozač privatnog vozila koji je državni zvaničnik zbog zadobijenih povreda prevezen u Opštu županijsku bolnicu Vinkovci - objavila je policija.

OGLASILO SE I MINISTARSTVO

Ministarstvo odbrane potvrdilo je da je Banožić povređen u saobraćajnoj nesreći.

- U jutarnjim satima u subotu 11. novembra 2023. godine na državnom putu DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je sudelovao ministar odbrane Mario Banožić s privatnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila je smrtno stradao. Medicinska pomoć ministru odbrane zbog zadobijenih povreda pružila se u Opštoj županijskoj bolnici Vinkovci. U toku je uviđaj kojim rukovodi zamenica Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru - objavio je MORH.

(Kurir.rs/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja