DOMINIK UBIJEN KAD JE DOŠAO DA NAPLATI DUG OD 1.800 DINARA: Upao u stan, izbila svađa, nasrnuo i na ženu u INVALIDSKIM KOLICIMA
Foto: Shutterstock

ubistvo

DOMINIK UBIJEN KAD JE DOŠAO DA NAPLATI DUG OD 1.800 DINARA: Upao u stan, izbila svađa, nasrnuo i na ženu u INVALIDSKIM KOLICIMA

Hrvatska -

Dominiku Š. (38), koji je osumnjičen za ubistvo Marka J. (48) u Zagrebu, sudija je odredio pritvor od mesec dana.

Ubistvo se dogodilo 10. novembra oko 12 sati kad je Marko J. došao do stana u kome su živeli Dominik Š. i njegova majka (63). Njih dvojica su se najpre sukobili ispred stana jer je Dominik Š. navodno dugovao Marku J. 15 evra iliti 1.800 dinara.

Došlo je do svađe, zatim i do koškanja, a nakon toga je Marko J. prema nezvaničnim inforamcijama udario Dominika Š. i ušao u njegov stan.

Tamo je bila teško bolesna majka Dominika Š. na koju je Marko J. navodno nasrnuo dok je sedela u invalidskim kolicima. Tražio je da mu vrati novac koji mu njen sin duguje. Dominik Š. je tada zgrabio nož kojim je više puta ubo Marka J.

Dominik Š. je lakše povređen, a nezvanično se može čuti da je smrtonosni sukob nastao zbog droge jer je osumnjičeni ranije imao problema s narkoticima i da je njegov stan bio neka vrsta komune koju su koristili bivši zavisnici. Poznat je policiji zbog droge i krađa, a trenutno je na izdržavanju uslovne kazne koja mu je izrečena zbog prikrivanja.

Istražiteljima je rekao da je Marka J. napao jer mu je nasrnuo na majku dok je njegova majka rekla da "napadnuta zbog 15 evra duga".

(Kurir.rs/Večernji)

Bonus video:

00:58

Ubijen mladić na benzinskoj stanici u Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track