DEVOJČICA SKUPOCENIM MERCEDESOM BEŽALA OD POLICIJE PO ZAGREBU?! Neviđena potera, jurila 170 km/h, nisu mogli da je zaustave
Foto: print, Printscreen YT

šok

DEVOJČICA SKUPOCENIM MERCEDESOM BEŽALA OD POLICIJE PO ZAGREBU?! Neviđena potera, jurila 170 km/h, nisu mogli da je zaustave

Hrvatska -

Divlja vožnja po centru Zagreba odvijala se oko ponoći u nedelju kad je beli "mercedes" C klase pokušao da umakne poteri u kojoj je učestvovalo više policijskih automobila.

Luda vožnja belog "mercedesa" završila je kad se slupao odmah uz Hotel Esplanada, ali srećom nije bilo žrtava.

No, policajce koji su okružili mercedes, a koji su pre toga pola sata lovili po ulicama, iznenadilo je kad je iz automobila izašla - devojčica (12).

O tome kako se našla za volanom automobila svoje majke koji je ispred policije vozio i brzinom od neverovatnih 170 km/h odnosno da li je zaista upravljala "mercedesom" postoji nekoliko verzija. Prema jednoj, devojčica je krišom uzela automobil kako bi se provozala do Mekdonaldsa, međutim, kad je videla da joj je policija za petama pokušala je da pobegne i na kraju slupala auto.

Prema drugoj verziji, koju policija takođe pokušava da proveri, devojčica se u ludoj vožnji našla protiv svoje volje odnosno ostala je zatočena u "mercedesu" koji je ukrao jedan mladić, a koji je odmah nakon sudara, pre dolaska policija, napustio auto.

Sve ove verzije policija još istražuje.

Bilo kako bilo, zbog svojih godina, devojčica ionako ne može da odgovara, tako da ju je policija odmah vratila kući.

(Kurir.rs/Jutarnji/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja