NAMAMIO DEVOJKU U STAN, PREŽIVELA PAKAO : Satima je silovao i tukao, evo koliko će Hrvat da robija za zločin
Foto: Shutterstock, Ilustracija

užas

NAMAMIO DEVOJKU U STAN, PREŽIVELA PAKAO : Satima je silovao i tukao, evo koliko će Hrvat da robija za zločin

Hrvatska -

Mladić, čije ime nije navedeno, kažnjen je sa četiri godine zatvora jer je u gradu na severu Hrvatske namamio i silovao jednu devojku, te je prebio.

Kako se navodi, on je počinio teško krivično delo protiv polne slobode na štetu devojke, svoje prijateljice, u gradiću na severu Hrvatske. Prema pravosnažnoj presudi, on je delo počinio između 3.30 i 7.30 sati, nakon što je žrtvu namamio u stan rekavši da će uzeti ključeve automobila pa će je odvesti kući.

U stanu je tražio da ga oralno zadovolji, te ju snažno udarao jer nije pristala. Naterao ju je da se skine i potom uz pretnje prisilio na oralni seks. Potom joj je žicom vezao ruke na leđima i opet je naterao da ga oralno zadovoljava.

Devojka je plakala, tresla se i molila ga da je pusti, ali monstrum se nije dao, navodi Danica.hr. Ošamario ju je i tražio da pred njim radi čučnjeve i sklekove premda su joj gležnjevi bili vezani žicom. Ujutro joj je zapretio da će njene nage fotografije objaviti na Fejsbuku ako ikome kaže što se dogodilo.

Ali, devojka i njezini roditelji odmah su istog dana obavestili policiju, pa je mladić uhapšen. Pravosnažno je osuđen na četiri godine zatvora i žrtvi mora da plati 10.000 evra odštete.

Uz to, u odvojenoj privatnoj parnici devojci je dosuđeno još 8.400 evra izgubljene dobiti jer se lečila od teškog šoka i stresa pa nije mogla da radi. Ona i dalje oseća posledice strašnog čina.

Kurir.rs/danica.hr

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track