AUTOMOBIL UDARIO ŽENU NA PEŠAČKOM! Uznemirujuća scena u Podgorici digla policiju na noge: Istražuju se ovi detalji
Foto: Printscreen/RTCG

AUTOMOBIL UDARIO ŽENU NA PEŠAČKOM! Uznemirujuća scena u Podgorici digla policiju na noge: Istražuju se ovi detalji

Crna Gora -

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak bahatog vozača kako sa 140 kilometara na sat prolazi kroz crveno svetlo, objavljen je još jedan snimak saobraćajne nezgode u Podgorici.

Na snimku se vidi vozilo kako na pešačkom prelazu udara žensku osobu. Posebno šokira što se na snimku vidi pešak koji je svedočio udesu mirno nastavlja dalje, bez ikakve želje da pomogne.

Prema nekim informacijama, udes se dogodio u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Policiji nije prijavljeno da je došlo do udesa. Ženska osoba koja je udarena je bila u stanju šoka i nije zahtevala ništa. Prema saznanjima policije, udes se dogodio na Starom aerodromu u blizini prodavnice "Depo".

Nesreća, Podgorica, snimak
foto: Printscreen/RTCG

Kako smo saznali iz policije, proverava se da li je u pitanju neki stariji događaj ili nešto što se desilo sada. Vozilo pripada N.Ć. iz Podgorice i policija proverava da li je on i dalje vlasnik i da li se vozilo nalazi kod njega.

Nadležni pozivaju građane koji imaju više informacija da im se obrate. Apeluju na oprez i saradnju sa institucijama.

Uprava policije apelovala je tokom praznika na građane da vozilom upravljaju savjesno i odgovorno-jedan trenutak nepažnje ili pogrešne procene sopstvenih sposobnosti u saobraćaju može dovesti do tragičnih posledica.

Apel policije usledio je pošto su se tokom praznika dogodile saobraćajne nesreće, u kojima su život izgubile čak četiri osobe.

Kurir.rs/RTCG

Bonus video:

01:10

Tempirana bomba! Otac pregazio majku automobilom Potisnula sve traume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track