DRAMA KRAJ SPLITA: Upucane dve osobe, cure prvi detalji o obračunu! Jednog tukao, pa potegao ORUŽJE?
Foto: Shutterstock

DRAMA KRAJ SPLITA: Upucane dve osobe, cure prvi detalji o obračunu! Jednog tukao, pa potegao ORUŽJE?

Hrvatska -

Policija na mestu događaja radi uviđaj

Oko 19.30 sati na ulici u Kaštel Štafiliću, pokraj Splita, došlo je do pucnjave u kojoj su dve osobe povređene i hitno su prevezene u splitsku bolnicu na pružanje lekarske pomoći, javlja Slobodna Dalmacija.

Po prvim neslužbenim informacijama, radi se o mogućem okršaju suseda u kojem je jedna od žrtava upucana iz vatrenog oružja dok je druga žrtva najvjrojatnije brutalno izudarana.

Počinitelj je star 50-ak godina i uhapšen je, a godine i stanje povređenih zasad nije poznato.

Kako se nezvanično saznaje, jedna osoba je upucana, a druga napadnuta sekirom!

Prema informacijama Slobodne Dalmacije, jedan je upucan, a drugi je navodno otišao da pomogne povređenom, pa ga je počinilac udario sekirom po glavi!

Nezvanično se saznaje da je počinilac i ranije prijavljen. Naime, on je prijavljen za pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja. Optužen je da je ubo nožem u stomak mladiću, takođe u Kaštel Štafiliću.

Osumnjičeni je bio uznemiren jer je mladić urinirao po svojoj kući. Kod osumnjičenog je pronađena puška M-48, kao i patroni za ručni bacač i trombon minu. On je priznao zločin, potom je pušten nakon ispitivanja...

Policija je saopštila da su večeras oko 19.30 povređene dve osobe na ulici u Kaštel Štafiliću.

"Prema prikupljenim informacijama, jedna osoba je zadobila povrede iz vatrenog oružja, dok je druga osoba zadobila povrede nanete oštrim-tupim predmetom. Obe osobe su prevezene u splitsku bolnicu radi pružanja medicinske pomoći. Takođe, jedna osoba, povezana sa događajem je uhapšena i privedena u službene prostorije policije.

U toku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i rasvetljavanja okolnosti događaja, saopštila je policija.

Kurir.rs / Slobodna Dalmacija

Bonus video:

00:56

Novi Pazar, pucnjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track