Najnovije vesti

(VIDEO) OVDE JE GRUEVSKI MISLIO DA SE SKLONI: Otkriven tajni super moderni bunker u Vladi Makedonije
Foto: Youtube Screenshot/10bez10

Šokantno

(VIDEO) OVDE JE GRUEVSKI MISLIO DA SE SKLONI: Otkriven tajni super moderni bunker u Vladi Makedonije

Severna Makedonija

Deo zgrade vlade je osiguran i napravljen da bi mogao ako je potrebno da funkcioniše kao bunker, ovjavila je televizija Alsat-M  emisiji "360 stepeni".

Kabinet premijera i nekoliko prostorija oko njega, koje su međusobno povezane hodnicima i izuzetnim bezbednosnim sistemima, sa neprobojnim staklom, debelim sigurnosnm vratima, čak i specijalnom ventilacijom i sa snabdevanjem kiseonikom, pretvorene su u pravi.

Pored luksuza sa čudnim ukusom, za koji se saznali nedavno, posebne sigurnosne sistemi se instalirani i oko kancelarije premijera. Postoje nekoliko soba koje mogu da funkciniošu posebno u okviru zgrade Vlade.


Kabinet premijera je prekriven neprobojnim staklom. Posebna terasa na koju se može doći iz kabineta premijera je prekrivena čeličnom konstrukcijom, a opet sa neprobojnim staklom teških nekoliko tona, a i dodatnom čeličnom mrežom.

Četiri naizgled obična ukrasna stuba, u stvari kriju četiri invertora koji imaju  kapacitet da više dana snabdevaju sobu premijera  sa kiseonikom, i ona ostaje zatvoren kao bunker.

Odvojeni hodnik vodi direktno od sobe premijera do sale Vlade. Vrata ove sobe su velike debljine i težine, sa sistemom od petostepenih brava.

 

Foto: Youtube screenshot

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Radikalizovan štrajk u Goši, blokirana Železnička stanica u Smederevskoj Palanci!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...