Najnovije vesti

UDAVAČE, PRAVAC BANJALUKA: U ulici razvedenih muškaraca živi čak njih 37!
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

OKUPLJANJE U LOKALNOJ KAFANI

UDAVAČE, PRAVAC BANJALUKA: U ulici razvedenih muškaraca živi čak njih 37!

Bosna i Hercegovina

Posle bulevara pivopija i sokaka nepušača, Banjaluka je dobila i ulicu razvedenih muškaraca! U banjalučkoj ulici Dujke Komljenovića, koja se nalazi na samoj granici Banjaluke i Vrbanje, živi 37 razvedenih muškaraca, koji su nedavno osnovali i Klub slomljenih srca, ali o tome nerado govore.

Razvedeni muškarci okupljaju se u lokalnoj kafani, a prošle godine su napravili i druženje "raspuštenaca", za koje veruju da bi moglo postati tradicionalno. Najmlađi razvedeni među njima ima 28, a najstariji 58 godina.

Neki među njima su odlučili da se nikada više ne žene, a neki su potražili sreću s drugom ženom.

Ulica Dujke Komljenovića dobila novi naziv, foto: Avaz.ba

"U braku sam proveo 22 godine. Ne znam tačno zbog čega sam se razveo. Život je taj koji je vukao konce. Drago mi je što imam dvoje dece, ali nikad se više ne bih ženio", istakao je Ratko Dujaković.

Njegov mlađi kolega po razvodu Milan Petrušić dodaje da ove ili naredne godine na okupljanju "raspuštenaca" nameravaju da zovu i one sa manje bračne sreće iz ostalih ulica i delova grada.

"Ideja da se družimo došla je sasvim slučajno. Deo nas je bio na rekreaciji i ušli smo u priču povodom jednog od razvoda. Iznenadili smo se kada smo počeli da nabrajamo ko se sve razveo iz naše ulice. Došli smo do broja 37. Onda smo rešili da se okupimo", kazao je Petrušić.

(Kurir.rs/ Avaz.ba)

Foto: Avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...