OVAKO IZGLEDA INTERPOLOVA POTRAGA ZA NESTALOM VANJOM IZ SKOPLJA: Smeđa kosa, smeđe oči, mladež na desnoj strani lica, nosi protezu
Foto: Interpol Printscreen

nema je već 4 dana, Formiran i poseban štab

OVAKO IZGLEDA INTERPOLOVA POTRAGA ZA NESTALOM VANJOM IZ SKOPLJA: Smeđa kosa, smeđe oči, mladež na desnoj strani lica, nosi protezu

Severna Makedonija -

Četrnaestogodišnja Đorđevska nestala je u ponedeljak ujutru na putu do škole "Pestaloci" u Skoplju

Interpol se juče uključio u potragu za nestalom 14-godišnjom Vanjom Đorčevskom iz Skoplja, za kojom se traga već četvrti dan. Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije formiralo je poseban štab za potragu za Vanjom.

Četrnaestogodišnja Đorđevska nestala je u ponedeljak ujutru na putu do škole "Pestaloci" u Skoplju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja sa ispitivanjem svih osoba koje su bile bliske Vanji, proveravanjem njenog kompjutera, pregledom snimaka nadzornih kamera sa objekata na području gde je Vanja nestala.

Ceo region se digao na noge posle nestanka 14-godišnje Vanje. Na društvenim mrežama se deli Vanjina fotografija sa detaljnim opisom, upućena svima koji bi mogli da pomognu.

Vanja Đorčevska, nestala, Interpol, potraga
foto: Interpol Printscreen

Vanjina majka je u ponedeljak na svom Fejsbuk profilu napisala da je devojčica otišla od kuće u 7.20 ujutru u školu i od tada joj se gubi svaki trag. Poslednji signal sa njenog telefona lociran je na "Partizanskoj" ulici preko puta Univerzalne hale u Skoplju.

Vanja je visoka 175 cm, teška 58 kg, ima tamno smeđu kosu, smeđe oči, nosi proteze, a na desnoj strani lica ima mladež.

Obučena je u plavu bluzu, crnu jaknu, crne farmerke sa bočnim džepovima, bele patike sa braon prugama. Sa sobom nosi školski ranac i ajfon mobilni.

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track