OTAC MONSTRUM PONOVO DOVEDEN U SUD: Đorčevskog ošišali na ćelavo u zatvoru! GLEDA U ZEMLJU I NE SME DA DIGNE POGLED (VIDEO)
Foto: Printskrin/Facebook

novi detalji

OTAC MONSTRUM PONOVO DOVEDEN U SUD: Đorčevskog ošišali na ćelavo u zatvoru! GLEDA U ZEMLJU I NE SME DA DIGNE POGLED (VIDEO)

Severna Makedonija -

Osumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14) iz Skoplja, među kojima je i otac devojčice Aleksandar, večeras su ponovo dovedeni pred istražnog sudiju.

Lokalni mediji navode da se očekuje da će četvorici osumnjičenih biti određen pritvor do 30 dana.

Vlatko Кešišev, osumnjičen za otmicu i ubistvo Vanje, doveden je iz zatvora Šutka, a zatvorska policija večeras nije krila njegovo lice.

Doveden je i osumnjičeni Velibor Manev koji je tokom saslušanja u policiji i pred tužiocem priznao krivicu.

Otkrio je šta su monstrumi uradili sa devojčicom i ubijenim frizerom iz Velesa Pančom Žežovskim, a kao izvršioca ubistava označio je Ljupča Palevskog koji je u bekstvu.

Aleksandar Đorđevski, otac ubijene Vanje, doveden je u zatvorskom kombinezonu, a vidi se da je nakon jučerašnjeg saslušanja u sudu ošišan na ćelavo.

Bore Videvski, meštanin Velesa, takođe je priveden.

- Da li je bilo lako da savladate devojčicu od 14 godina - neko je dobacio dok su ga uvodili.

Za sada nije poznato koje je radnje Videvski preduzeo u slučaju, ali se zna da je priznao krivicu.

Đorčevski je osumnjičen, podsetimo, da je dao informacije o kretanju ubijene Vanje. Кako je saopšteno iz Tužilaštva, rekao je Palčevskom kad će devojčica izaći iz kuće i kada će biti sama.

Otac male Vanje, podsetimo, svedočio je danas drugi put tokom dana, ali uporno negira da je umešan u otmicu svoje ćerke koja je odmah ubijena tri sata nakon što je kidnapovana u ulazu zgrade u kojoj je živela sa majkom i sestrom.

(Kurir.rs/Z.Ko/Skoplje1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track