ŠTA SVE ZNAMO O UBISTVU VANJE ĐORČEVSKE? Niz detalja ukazuje da je reč o delu amatera, A OVO ĆE OBDUKCIJA OTKRITI (VIDEO)
Foto: YouTube ortscr / TV21, printscreen MUP Severne Makedonije

KURIR TV

ŠTA SVE ZNAMO O UBISTVU VANJE ĐORČEVSKE? Niz detalja ukazuje da je reč o delu amatera, A OVO ĆE OBDUKCIJA OTKRITI (VIDEO)

Severna Makedonija -

Ubistvo devojčice Vanje Đorčevske iz Skoplja potreslo je ceo region. Njen otac je jedan od osumnjičenih za otmicu, a glavni osumnjičeni za njeno ubistvo je uhapšen.

Makedonski ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski poručio je da očekuje da će on brzo biti izručen Severnoj Makedoniji.

Oliver Spasovski
foto: Youtube/a1onmkd

Rezultati obdukcije biće u narednim danima poznati i sigurno će dati odgovore na mnogobrojna pitanja, ali ne i ono najvažnije - zašto?!

Gošća jutarnjeg programa koja je diskutovala o ovome jeste Ivona Talevska, predsednica Makedonske asocijacije novinara, a njene izjave možete pročitati ovde.

Takođe, o ovoj važnoj temi, govorili su gosti "Usijanja" na Kurir televiziji, a Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira tvrdi da niz detalja ukazuje da sve odvilo na amaterski način, a detaljnije pogledajte u priloženom videu:

02:26

Rajko Nedić: Niz detalja ukazuje da sve odvilo na amaterski način

Za jutranji program Kurir televizije, o ovome je pričao i advokat Radiša Roskić, koji je između ostalog, pomenuo šta bi sve mogla da otkrije obdukcija:

- Obdukcija je jedan od najvažnijih segmenata u ovim situacijama i može ukazati na mnogo toga. Njen cilj je da utvrdi uzrok smrti i to da je do smrti došlo nasilno. Zatim, da utvrdi eventualno kojim oružjem je izvrešno i postoje li dodatne bolesti koje su bile kod ubijene. U ovom slučaju ne zna se motiv, ali možemo razmatrati o čemu se radi - istakao je Radosavljević.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

04:45

Nemojte kada vam ukradu dete da prvo javite društvenim mrežama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track