MAKEDONSKI PREMIJER UPITAO: Šta je bivši lider LDP i sadašnji ambasador Milevski tražio na sastancima sa Ljupčom Palevskim!
Goran Milevski, Foto: Sloboden pečat

pitanja!

MAKEDONSKI PREMIJER UPITAO: Šta je bivši lider LDP i sadašnji ambasador Milevski tražio na sastancima sa Ljupčom Palevskim!

Severna Makedonija -

Makedonski premijer Dimitar Kovačevski večeras je u intervjuu za 360 stepeni na MTV-u, odgovarajući na novinarsko pitanje o svom odnosu prema jezivom ubistvu 14-godišnje Vanje Đorčevski postavio kontra pitanje zašto se optuženi Ljupčo Palevski Palčo viđa sa više poznatih ličnosti i novinara.

"Zašto se Palevski viđao sa bivšim predsednikom LDP-a?“, upitao je premijer Kovačevski.

Zatečen odgovorom, novinar je upitao da li je reč o LDP-u i bivšem predsedniku Žernovskom, na šta je od premijera dobio odlučan odgovor da to nije Žernovski jer je on ranije bio predsednik, a bio je još jedan posle. Goran Milevski je čovek koji je bio predsednik LDP-a pre Zajkove i na koga premijer ukazuje. Milevski nije dobio ministarsko mesto, ali je dobio prestižnu ambasadorsku funkciju u Sloveniji, na kojoj je i danas - naveo je.

Kurir.rs /Skopje1.mk

Bonus video:

03:55

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE BIĆE ISPORUČEN U NAJKRAĆEM ROKU Novinar iz Turske za Kurir: JEDNA STVAR SVE KOMPLIKUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja