OCU MALE VANJE ROBIJAŠI PRIREDILI PAKAO: Osumnjičene drže u delu zgrade gde ne mogu da uđu ni svi čuvari?! NEMAJU NI TRENUTAK MIRA
Foto: printscreen MUP Severne Makedonije

novi detalji

OCU MALE VANJE ROBIJAŠI PRIREDILI PAKAO: Osumnjičene drže u delu zgrade gde ne mogu da uđu ni svi čuvari?! NEMAJU NI TRENUTAK MIRA

Severna Makedonija -

Otac i ostali osumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14) suočeni su sa oštrim revoltom ostalih pritvorenika u zatvoru Šutka u Skoplju.

Svaki put kad ih izvedu i vraćaju u Šutku zatvorenici ih vide kroz prozore, a zatim pozivaju, udaraju po rešetkama, vređaju...

Direktor zatvora Filip Andov nije ni potvrdio, ali ni demantovao navode lokalnih medija. Andov samo ističe da je bezbednosna situacija pod kontrolom i naglašava da je pristup četvorici osumnjičenih ograničen.

- Odvojeni su od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup tim prostorijama. Ulazite sa posebnim karticama koje drže određeni čuvari. Kontrolišu se konstantno s obzirom na stepen kriminala i u skladu sa protokolima i zakonima - kaže Andov za Skoplje1.

Zatočenici i zatvorenici iz Šutke zgroženi su dvostrukim ubistvom.

Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u zatvoru priznala su krivicu i svoje uloge. Ukazali su i na Ljupča Palevskog kao organizatora i počinioca gnusnog dela.

Jedini među njima, koji nije priznao krivicu ili povezanost sa bilo kim od ostalih osumnjičenih, jeste otac devojčice Aleksandar Đorčevski koji tvrdi da nikoga od njih ne poznaje i da nije Palevskom otkrio putanju kretanja svoje ćerke.

Đorđevski je na saslušanje na kome mu je određen pritvor do 30 dana, podsetimo, doveden u zatvorskom kombinezonu, a na snimku se vidi da su ga u zatvoru ošišali na ćelavo.

(Kurir.rs/Z.Ko/Skoplje1)

Bonus video:

04:57

UČITELJICA OTKRILA ŠTA JE VANJA PISALA O OCU U PISMENOM ZADATKU! Nedić: Osumnjičeni imao debeo dosije, ali nije tip ubice?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track