KOKEZA O ODLASKU IZ ZVEZDE: Razgovaraćemo kad se završi prvenstvo

Ne komentariše

KOKEZA O ODLASKU IZ ZVEZDE: Razgovaraćemo kad se završi prvenstvo

Fudbal -
Kokeza, član Glavnog odbora SNS i potpredsednik gradskog odbora na funkciju u Zvezdu došao u novembru prošle godine kao član radne grupe na čijem je čelu bio Dragan Džajić

BEOGRAD - Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Kokeza nije danas hteo da komentariše mogućnost odlaska sa funkcije posle najava prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da će funkcioneri Srpske napredne stranke da se povuku iz sportskih organizacija.

"Ne mogu zaista da komentarišem ništa za medije. Rekao sam još ranije da neću davati izjave do kraja prvenstva. Bilo bi nekorektno da sada to prekršim. Izvinite i hvala na razumevanju", rekao je Kokeza.

On je uoči skupštine kluba koje je održana krajem prošlog meseca ponudio ostavku, koja nije usvojena. Tada je saopštio da neće davati izjave do kraja prvog dela sezone.

Kokeza, član Glavnog odbora SNS i potpredsednik gradskog odbora na funkciju u Zvezdu došao u novembru prošle godine kao član radne grupe na čijem je čelu bio Dragan Džajić.

Nakon Vučićeve najave, danas je ostavku na mesto predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) podneo Zoran Babić, samo mesec dana nakon što je izabran na tu funkciju.

Prethodno, iako je bilo najavljeno da će funkcioner SNS Bratislav Gašić zameniti Vuka Jeremića na čelu Teniskog saveza Srbije (TSS), on je odustao od kandidature.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track