IVICA ILIEV: Bresan neće u Partizan
Foto: Dragana Udovičić

Sportski direktor demantuje dolazak Brazilca u klub iz Humske

IVICA ILIEV: Bresan neće u Partizan

Fudbal -
Sportski direktor crno-belih negira priču da je naturalizovanom beloruskom reprezentativcu ponuđen trogodišnji ugovor u vrednosti od 700.000 evra

Bombastične najave medija iz Belorusije da će Partizan angažovati reprezentativca ove zemlje Renana Bresana, kome navodno nude trogodišnji ugovor vredan 700.000 evra i 20 odsto od dalje prodaje, nisu tačne.- Nije istina da dovodimo Bresana. Nema govora o tome. Trenutno pregovaramo s nekoliko igrača, a planiramo da dovedemo dvojicu ili trojicu. Međutim, trenutno nijedan potpis nije blizu. Zapravo, jedan dan je baš blizu, dok drugog ceo posao stane, ali tako je to u ovom poslu. Ima još dovoljno vremena, ali nije tajna da pokušavamo da angažujemo jednog štopera, veznog i eventualno jednog napadača - rekao je Ivica Iliev, sportski direktor Partizana.Crno-beli pregovaraju s jednim štoperom iz Portugala.- Istina je da postoje kontakti s jednim Portugalcem, ali polako, ne bih otkrivao njegovo ime. Ima tu još nekoliko imena, pa ćemo videti - rekao je Iliev i demantovao da Andrija Živković prelazi u Real Sosijedad:- Postoji mnogo klubova koji ga traže, što je i normalno jer je reč o sjajnom igraču, ali on sigurno ostaje do kraja sezone kod nas. Pokušavamo da produžimo ugovor s njim i situacija se tu nije promenila.

Svečanost u HumskojNAGRADE I PANK KONCERTRestoran stadiona u Humskoj večeras u 21 sat biće mesto gde će navijači crno-belih proglasiti najbolje pojedince i klubove Jugoslovenskog sportskog društva Partizan u 2015. godini. Nakon toga planiran je koncert grupe JNA, koja je poznata po tome što navijačke pesme srpskog šampiona izvodi u pank verziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track