LIGA ŠAMPIONA: Totenhem dominantan u Londonu, Juventus najveći izazov
Foto: EPA Neil Hall

REVANŠ OSMINE FINALA

LIGA ŠAMPIONA: Totenhem dominantan u Londonu, Juventus najveći izazov

Fudbal -

Fudbaleri Totenhema dočekaće sutra Juventus u revanšu osmine finala Lige šampiona, ohrabreni rezultatom iz prve utakmice u kojoj je bilo 2:2 u Torinu.

Ovosezonska statistika pred revanš ide u prilog Totenhemu, koji je pobedio sve utakmice koje je kao domaćin u Ligi šampiona igrao na Vembliju, dok Juventus ima samo jedan trijumf u gostima.

Juventus je u prvom duelu imao dva gola prednosti i bio blizu da već tada reši pitanje prolaza, ali su Hari Kejn i Kristijan Eriksen doneli svom timu izjednačenje i veliku nadu pred revanš.

Arbitar će biti Šimon Marćinijak iz Poljske, pomagaće mu Pavel Sokolnicki i Tomaš Listkijevič, dodane će biti Pavel Račkovski i Tomaš Musijal, a četvrti arbitar Radoslav Sjejka.

Mančester siti imaće lak zadatak u Engleskoj protiv Bazela, koga je u prvoj utakmici u Švajcarskoj ubedljivo pobedio rezultatom 4:0.

Siti ne bi trebalo da ima problema kada se u obzir uzme i to da je ove sezone neporažen na svom stadionu.

Utakmicu u Mančesteru sudiće Pavel Kralovec iz Češke, pomagaće mu Roman Sliško i Ivo Nadvornik, dodatne sudije biće Petr Ardeleanu i Karel Krubes, a četvrti arbitar Jirži Molaček.

Oba duela će se igrati u sredu u 20.45.

Sve utakmice u utorak i sredu u Ligi šampiona će početi minutom ćutanja povodom smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija.

kurir.rs / Beta

foto: EPA Neil Hall

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zašto utakmica između Vojvodine i Zvezde nije derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track