NEKAD DRUGARI, SADA RIVALI Ben: Zdjelar će platiti večeru! Zdjelar: Ben se neće radovati!
Foto: Printscreen

Derbi

NEKAD DRUGARI, SADA RIVALI Ben: Zdjelar će platiti večeru! Zdjelar: Ben se neće radovati!

Fudbal -

Bivši tandem iz Olimpijakosa u subotu će igrati jedan protiv drugog, napadač za Zvezdu, a zadnji vezni za Partizan

El Fardu Ben i Saša Zdjelar, do pre nekoliko meseci saigrači iz Olimpijakosa, biće na suprotnim stranama u subotu na 157. večitom derbiju.

Crvena zvezda dosta nade polaže u napadača s Komorskih ostrva, dok je Saša Zdjelar bitan fudbaler u startnoj postavi Partizana. Njih dvojica su dobri prijatelji, ali se izgleda neće poznavati za vreme derbija.

- Nisam pričao sa Zdjelarom, ali smo se dopisivali porukama. Poželeo sam sreću njemu, ali ne i njegovom klubu u derbiju. Dobri smo prijatelji, ali ćemo na terenu biti ljuti rivali. Drago mi je što ću igrati protiv njega, dobar je fudbaler i čovek - rekao je El Fardu Ben i otkrio da bi u slučaju opklade sigurno dobio:

- Ako pobedimo u derbiju, moraće da mi plati večeru! (smeh)

Samo pobeda

NEKA BILO KO DA GOL

El Fardu Ben kaže da bi voleo da postigne gol na derbiju:

- To bih mnogo voleo. Došao sam u Zvezdu da postižem golove i rešavam ovakve utakmice. Bilo bi lepo da to bude iz slobodnjaka. Ako i ne pogodim mrežu Partizana, bitno je da mi pobedimo. Ako se opet poklopi da dam gol i mi pobedimo, to će biti bonus. Prava stvar za mene - istakao je Ben.

Želju za golom ima i Zdjelar.

- Naravno da bih voleo da dam gol, ali ne bih se bunio i da neko drugi zatrese mrežu, samo da slavimo - jasan je Zdjelar.

Saša Zdjelar je potvrdio da se nije video sa El Farduom Benom, kojeg odlično poznaje iz Olimpijakosa, ali je zato potencirao dve pobedu u dresu OFK Beograda nad crveno-belima.

- Dobio sam Zvezdu, ukoliko se ne varam, dva puta sa OFK Beogradom, kad smo igrali polufinale Kupa. Nisam siguran, ali mislim da je trenutno skor 3:2 s njima i nadam se da ću izjednačiti - rekao je Zdjelar i prokomentarisao činjenicu da će derbi suditi najbolji srpski sudija:

- Verujem da neće biti problema sa suđenjem jer će pravdu deliti Milorad Mažić!

Spremite novčanike

NA DERBI ZA 600 DINARA

Određene su cene karata za 157. večiti derbi, koji će biti igran u subotu od 18.30 časova. Ulaznice za severnu i južnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“ koštaće 600 dinara, za istočnu 1.000, a za zapadnu 1.200 dinara. Ko bude želeo u VIP ložu, moraće za karte da izdvoji 3.000 ili 4.000 dinara.

Kurir / A. Radonić

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo je najveća Đukićeva dilema pred derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track