ODLAZI BISER: Luka Adžić na izlaznim vratima Marakane!
Foto: Dragana Udovičić

navijači u čudu

ODLAZI BISER: Luka Adžić na izlaznim vratima Marakane!

Fudbal -

Zastoj u pregovorima između čelnika kluba i zastupnicima mladog fudbalera mogao bi da iskoristi belgijski Anderleht koji bi crveno-belima za mladog talenta platio između milion i milion ipo evra

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Mladi fudbaler u usponu Luka Adžić mogao bi da napusti Crvenu zvezdu već ovog leta. Vrsni dribler koji je svoj raskošni talenat potvrdio odličnim partijama ovog proleća ima ponude nekoliko klubova iz Evrope. Posle Atletika i Madrida, Sevilje i PSV Ajndhovena, čini se da je najozbiljnije zagrizao Anderleht koji bi bio odlična sredina za nastavak karijere. Ipak, čelnici Crvene zvezde čine sve da mladog fudbalera zadrže na Marakani, ali pregovori, barem za sada, ne idu baš najbolje.

Luka Adžić odlazi već ovog leta
Luka Adžić odlazi već ovog letafoto: Saša Pavlić

Luka Adžić ima ugovor sa crveno-belima do decembra 2018. godine, a želja ljudi u klubu je da on potpiše novi ugovor na tri, ili četiri godine. Protekle nedelje generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić imao je nekoliko sastanaka sa fudbalerovim ocem Ivanom Adžićem i menadžerom Radojicom Božovićem.

Prema saznanjima Kurira došlo je do zastoja u pregovorima. Ukoliko ne dođe do dogovora, sasvim je izvesno da će mladi fudbaler biti prodat nekome od zainteresovanih klubova iz Evrope, a Crvena zvezda bi na transferu Luke Adžića mogla da zaradi između milion i milion ipo evra.

sLOBODAN mEDOJEVIĆ PRVI ZVEZDIN PIK
sLOBODAN mEDOJEVIĆ PRVI ZVEZDIN PIKfoto: Privatna Arhiva

Što se tiče dolazaka na Marakanu, sada je glavni prioritet kako pronaći zamenu za Damijena Le Taleka, koji će se najverovatnije vratiti u Francusku jer ima ponudu Monpeljea. Prvi pik stručnog štaba je Slobodan Medojević, koji ove sezone igra u nemačkoj Cvajti za Darmštat i kojeg u Zvezdi vide na mestu štopera.

Partizan čeka Turke Škuletić pred Humskom Petar Škuletić bi drugi put u karijeri mogao da se vrati u Partizan. Robusni napadač pruža odlične partije u redovima turskog Genčlerbirligija, ali klubu ne cvetaju ruže u prvenstvu Turske. U slučaju da Genčler ispadne iz elite, to znači da bi Petar Škuletić mogao po znatno povoljnijim okolnostima da promeni sredinu, a to je ono što čelnici crno-belih čekaju. Petar Škuletić je do sada u Genčlerbirligiju odigrao 29 mečeva, u kojima je postigao deset golova i upisao tri asistencije, a neki od pogodaka bili su spektakularni.

Kurir sport/Aleksandar Radonić

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Dva standardna prvotimca odlaze iz Zvezde. Evo ko dolazi umesto njih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track